11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMutu este în formă

Mutu este în formă

Atacantul român Adrian Mutu a marcat un gol într-un meci de pregătire pe care echipa sa, AC Fiorentina, l-a câştigat miercuri, cu scorul de 5-0 (1-0), în faţa formaţiei de tineret a clubului „viola“. Mutu, care a evoluat în prima repriză, a deschis scorul în minutul 41. Celelalte goluri ale Fiorentinei au fost marcate de Pazzini (’48), Lepiller (’57), Liverani (’63) şi Vieri (’69, din penalti).
Site-ul firenzeviola.it a scris că internaţionalul român a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. „Adrian Mutu a marcat, a deschis multe culoare pentru coechipieri şi, în special, a driblat pe spaţii mici, totul în aplauzele spectatorilor. Mutu este deja în formă pentru campionat şi va fi un jucător important în acest sezon pentru Fiorentina“, a notat sursa citată.
Coechipierul lui Mutu de la naţionala României, mijlocaşul Paul Codrea, a fost titular într-un meci de pregătire pe care echipa sa, AC Siena, l-a câştigat miercuri, la Norcia, cu scorul de 4-0 (1-0), în faţa formaţiei Scafatese, din liga a patra. Codrea a evoluat în prima repriză, fiind înlocuit la pauză cu Alberto. Golurile învingătorilor au fost marcate de Frick, Corvia, Forestieri şi Packer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS