9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea aşteaptă întăriri

Bondrea aşteaptă întăriri

Într-un meci amical disputat la Băile Herculane, formaţia din Liga a II-a CSM Râmnicu Vâlcea a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Giroc Timişoara. Partida s-a jucat în patru reprize de câte 30 de minute. Pentru echipa pregătită de Marian Bondrea a marcat Dandea, în minutul 75, timişorenii egalând în ultimul minut de joc  dintr-un penalti. „A fost un joc destul de bun al echipei noastre. Ne-am creat multe ocazii de gol, Onofrei a trimis mingea în bară, în timp ce Cercel a ratat un penalti“, a declarat organizatorul de competiţii al CSM-ului, Jean Turmacu. Acesta a dezvăluit că la meciul cu timişorenii Bondrea a încercat şi un portar, dar acesta are şanse slabe să rămână în Zăvoi, în condiţiile în care la CSM este aşteptat Posteucă, aflat deocamdată în turneu cu Dinamo în Austria.
Lotul echipei CS Municipal a fost completat cu bosniacul Radovanovic, care s-a alăturat lotului antrenat de Marian Bondrea în cantonamentul de la Herculane. „Sperăm ca acest jucător să aducă un suflu nou echipei şi să se acomodeze sub comanda antrenorilor noştri. Oricum, sunt sigur că venirile jucătorilor importanţi la CSM Râmnicu Vâlcea nu se vor opri aici“, a adăugat Turmacu.
Următorul joc-şcoală pe care municipalii vâlceni îl vor disputa la Băile Herculane va fi împotriva celor de la Minerul Lupeni, o formaţie care a avut un parcurs destul de bun în sezonul tocmai încheiat al seriei a II-a din Liga a II-a. Este interesant de urmărit acest joc, care cel mai probabil s-ar putea reedita şi în viitoarea ediţie de campionat. De asemenea, alt joc important al vâlcenilor din acest stagiu de pregătire este cel contra celor de la Gaz Metan Mediaş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS