11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel se va duela cu Hănescu

Pavel se va duela cu Hănescu

Cei doi jucători români se vor afla faţă în faţă în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul challengerului olandez.

În proba de dublu a turneului challenger de la Scheveningen (Olanda), care este dotat cu premii în valoare totală de 85.000 de euro, perechea Victor Hănescu / Christophe Rochus (România / Belgia) a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-2, cuplul spaniol Marcel Granollers-Pujol / Santiago Ventura, cap de serie numărul 4. Cuplul Hănescu / Rochus va juca în sferturile de finală cu perechea Andrei Pavel / Sander Groen (România / Olanda), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de germanii Denis Gremelmayr / Dominik Meffert.
Tot în cadrul turneului de la Scheveningen, în proba de simplu, cel mai bun tenisman român al momentului, Andrei Pavel, s-a calificat în turul doi. „Cneazul“, cap de serie numărul 5, l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-4, 7-5, pe uzbekul Faruk Dustov. Pavel va juca, în faza următoare a competiţiei, cu spaniolul Santiago Ventura, care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de compatriotul său Marcel Granollers-Pujol.

Ungur şi Crivoi, eliminaţi la Mantova

Alt tenisman român, Adrian Ungur, a fost eliminat în primul tur al turneului challenger de la Mantova (Italia), care este dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro. Ungur a fost învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-3, 6-0, de francezul Thierry Ascione, cap de serie numărul 4.
Tot la Mantova, jucătorul român Victor Crivoi a fost învins, în primul tur, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-4, de francezul Edouard Roger-Vasselin, cotat cu a doua şansă la cucerirea trofeului acestui turneu.

Gallovits, în turul secund la Biella

Jucătoarea română Edina Gallovits, cap de serie numărul 6, s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Biella (Italia), care este dotat cu premii în valoare totală de 77.000 de euro. Gallovits a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-0, pe Sofia Arvidsson (Suedia) şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu Svetlana Pironkova (Bulgaria), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-0, de Astrid Besser (Italia), jucătoare venită din calificări.
La rândul său, românca Alexandra Dulgheru, jucătoare venită din calificări, a acces în turul doi al turneului challenger de la Torun (Polonia), dotat cu premii de 21.250 de euro. Dulgheru a învins-o, în runda inaugurală, cu scorul de 6-0, 6-1, pe Katarina Kachlikova (Slovacia), cap de serie numărul 8, şi va juca, în faza următoare a competiţiei, cu învingătoarea partidei dintre Maria-Belen Corbalan (Argentina) şi Veronika Chvojkova (Cehia).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS