9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova sau Timişoara?

Craiova sau Timişoara?

Atacantul Jiului ar putea ajunge la Ştiinţa dacă Duşan Uhrin jr. nu îl va dori la echipa de pe Bega.

Alin Simota, patronul Jiului, a declarat ieri că, în ciuda problemelor pe care Universitatea Craiova şi clubul hunedorean le-au avut de rezolvat în ultima vreme, relaţiile dintre cele două grupări sunt foarte bune, lăudându-l pe Adrian Mititelu, dar şi proiectele acestuia. „S-a rezolvat şi diferendul cu banii pe Bădoiu. Litigiul s-a stins, dar domnul Sdrobiş nu a fost informat când a spus că Universitatea Craiova ne datorează în continuare acei bani“, a spus Simota.
Acesta este convins că, în curând, se va rezolva şi problema jucătorului Gabriel Apetri, despre care s-a scris foarte mult în ultima vreme. Apetri semnase în această vară cu Universitatea Craiova, dar patronii celor două echipe nu s-au înţeles asupra modului în care urma să se realizeze tranzacţia. Simota a cerut 200.000 de euro pe loc, în timp ce Mititelu ar fi vrut să dea banii în mai multe tranşe.

Variantele lui Simota

În prezent, Apetri se află în cantonament cu Poli Timişoară, echipă care efectuează un stagiu de pregătire la Debrecen (Ungaria). „Vineri (mâine – n.r.) jucătorul va reveni în ţară. Dacă Timişoară doreşte să-l oprească şi plăteşte preţul cerut de noi, atunci semnează cu Poli. Dacă nu, Apetri va veni la Craiova, existând două variante. Ori cedăm definitiv dreptul nostru de proprietate Craiovei şi primim mai mulţi bani, ori ne păstrăm dreptul de proprietate şi ne dăm acceptul să joace la Universitatea în schimbul unei sume mai mici“, a dezvăluit Alin Simota.
Acesta nu a vrut să spună care ar fi sumele în cele două cazuri, dar a recunoscut că „suma cerută Politehnicii Timişoara se apropie de 400.000 de euro“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII