10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalişti, nu vedete!

Fotbalişti, nu vedete!

Condescu nu vrea la Pandurii jucători cu statut de vedete de la marile cluburi bucureştene, ci numai fotbalişti utili.

Deşi dispune de un buget de 500.000 de euro pentru transferuri, preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, nu se grăbeşte să-i cheltuiască. Vedetele cu salarii mari de la cluburile bucureştene nu intră în atenţia „pandurilor“, Condescu infirmând interesul pentru dinamoviştii Liviu Ganea şi Scarlatache. Şeful grupării gorjene a obţinut de la Cristi Borcea transferul definitiv pentru Mugurel Dedu şi prelungirea împrumutului pentru Ilie Iordache.
„Am discutat doar împrumutul lui Ilie Iordache pe trei ani şi ni l-au cedat definitiv pe Mugurel Dedu. Nu vrem să facem transferuri doar de dragul de a aduce jucători. Este greu să luăm fotbalişti de la Steaua, Dinamo sau Rapid pentru că au salarii foarte mari. Campania de transferări se încheie pe 25 iulie şi dorim să aducem fotbalişti care să ne fie utili, nu vedete. De la Dinamo, în afară de Dedu şi Iordache nu cred că vom mai face vreun transfer. În primul an de Divizia A am adus vedete, pe Robert Niţă, Marius Sava, Cornel Buta, şi aţi văzut unde am ajuns“, a declarat Condescu.
Acesta crede că i-a adus lui Neagoe jucătorii de care avea nevoie, Piţurcă junior urmând să fie surpriza plăcută a gorjenilor în sezonul viitor. „Echipa nu are mari lipsuri, posturile sunt în mare acoperite. Am adus doi jucători de care aveam nevoie, Piţurcă şi Voicu. Am încredere că Piţurcă va face o figură frumoasă ca atacant“, a încheiat Condescu.

Orac stă zece zile

Guso s-a antrenat ieri în cantonamentul „pandurilor“ de la Băile Herculane, revenit după vacanţa prelungită. În schimb, Orac şi Vătavu sunt accidentaţi. Daniel Orac are o întindere de gradul trei şi este indisponibil între şapte şi zece zile, iar Vătavu are entorsă la gleznă. După ce a absentat la una dintre şedinţele de pregătire de marţi din cauza unei răceli puternice, antrenorul Eugen Neagoe a coordonat personal antrenamentele de ieri. Adi Popescu a fost învoit pentru câteva zile pentru a-şi susţine examenul de licenţă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „A.I. Cuza“, acesta absolvind cu media 8.  

Iordache, dator lui Neagoe

Ilie Iordache, jucătorul care a ieşit în evidenţă sezonul trecut la Pandurii Târgu Jiu, susţine că antrenorul Neagoe a avut o contribuţie importantă la relansarea carierei sale. Iordache va evolua la Târgu Jiu şi în următoarele trei sezoane sub formă de împrumut. „Am vrut să rămân la Târgu Jiu pentru că aici am fost ajutat să joc, când nimeni nu mai avea încredere în mine, poate nici măcar eu. Sunt bucuros că am rămas să facem treabă bună. Am venit la Târgu Jiu când încă erau în Divizia B. Lui Neagoe îi datorez saltul. Anul acesta sper să nu am nici o problemă medicală, aşa cum am avut anul trecut. E bine că avem posibilitatea de a ne pregăti în condiţii bune“, a declarat Iordache.

Rus nu vede rostul alergărilor prin pădure

Fundaşul echipei Pandurii Târgu Jiu Alin Rus anticipează că sezonul următor va fi cel mai greu de la Revoluţie încoace. „Dacă se mai aduc doi-trei jucători de valoare putem îndeplini obiectivul, clasarea pe unul din primele opt locuri din campionat. Acum suntem toţi împreună, nu ca anul trecut când veneau jucători cu două zile înainte de începutul campionatului. Dacă o să stăm împreună mai mult timp, şi relaţiile de joc o să fie mult mai bune. Nu se mai poate vorbi acum despre ce a fost anul trecut, există omogenitate, lucrăm şi la tactică şi cred că o să fie bine. Toate acestea ne vor ajuta în campionatul care urmează, care se anunţă a fi foarte greu“, a spus Rus. Fotbalistul este mulţumit de condiţiile de la Băile Herculane, dar şi de nivelul antrenamentelor lui Eugen Neagoe. „Facem câte două antrenamente zilnic. Este greu, dar şi frumos în acelaşi timp. Am făcut cantonamente şi mai grele când eram la Bistriţa, cu Constantin Cârstea, care este de departe cel mai sever. Ne-a omorât rău de tot, făceam câte 24 de kilometri pe zi. Este o prostie să alergi fotbaliştii“, a mai spus Alin Rus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU