9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPană a fost demis

Pană a fost demis

Înfrângerea de la Baia Mare nu a fost digerată de conducerea Clubului Sportiv Municipal Vâlcea, care este gata să facă schimbări. Prima şi cea mai importantă a fost demiterea antrenorului principal, Costel Pană, care a fost dat afară chiar dacă nu a avut ca obiectiv promovarea în prima ligă. „Meciul de la Baia Mare nu a fost pregătit aşa cum trebuia. CS Municipal nu a arătat ca o echipă care vrea să ajungă în Liga I. Nu ştim dacă vom mai continua cu Pană, vom vedea“, a spus, ieri-dimineaţă, preşedintele vâlcenilor, Alin Trandafir. După discuţii care au durat câteva ore, conducerea de la CS Municipal a decis să-l demită pe tehnicianul Costel Pană. „Municipalii“ vor numi alt tehnician până la finalul acestei luni, cele mai vehiculate nume fiind Victor Roşca, Nae Manea, Petre Gigiu, Adrian Furnică şi Octavian Grigore.

Se lasă cu excluderi

Dacă zvonurile conform cărora o parte din fotbaliştii vâlceni nu şi-au apărat corect şansele se confirmă, astăzi s-ar putea anunţa şi câteva excluderi din lotul din Zăvoi. Se pare că Trandafir, Verigeanu şi compania îşi doresc formarea unui lot tânăr, în care să fie cât mai mulţi jucători vâlceni, lot care peste două sezoane să atace promovarea în primul eşalon. Altfel, atacantul sârb, Nemanja Jovanovoic, a confirmat că va pleca la Universitatea Cluj, în timp ce alt „municipal“, Ionuţ Cercel, are o ofertă concretă de a pleca la Gaz Metan Mediaş.

Cumpănaşu, din nou la doctor

Căpitanul vâlcenilor, Marius Cumpănaşu, are mari şanse să scape de operaţia pentru ruptură de ligamente. Verdictul îl va da, însă medicul echipei naţionale de fotbal, Pompiliu Popescu. „Am fost la doi doctori până acum. Primul mi-a spus că nu îmi poate da un verdict exact dacă nu mă deschide. Al doilea mi-a spus că nu este ruptură de ligamente, ci doar o exfoliere. Mă voi duce la domnul Pompiliu Popescu, cel care va da verdictul final. Sper să fie bine. Nu am putut merge la Baia Mare pentru că am dureri mari, nu ştiu ce a fost acolo, dar părerea este că a fost un meci suspect. Am muncit ca proştii un an întreg“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII