10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVulturii, batuti cu parul la Sadu

Vulturii, batuti cu parul la Sadu

Derbiul etapei a 20-a a campionatului judetean Gorj dintre Parângul Sadu si Vulturii Farcasesti nu s-a mai disputat, oaspetii fiind luati la bataie cu o jumatate de ora inainte de inceperea meciului. Jucatorul gazdelor Emanuel Gugu l-a lovit cu un lemn pe un fotbalist al oaspetilor, iar unul dintre fostii oficiali ai Parângului Sadu, Alexandru Giurcau, l-a luat la pumni pe altul. Observatorul partidei, Emanoil Popescu, martor la incident, a povestit: „Când jucatorii de la Farcasesti au plecat sa-si ia echipamentul, la iesirea din stadion Gugu Emanuel l-a lovit pe jucatorul Manolache de la Farcasesti cu o bucata de lemn pe care a tinut-o la spate, iar Alexandru Giurcau l-a lovit cu pumnii pe Mrejeru. A venit politia, care a luat declaratii, a identificat vinovatii, dar victimele au refuzat la sugestia primarului din Farcasesti sa depuna plângere“.


Vulturii Farcasesti a retras de pe teren si echipa de juniori si a refuzat sa dispute meciul de seniori. Presedintele AJF Gorj a cerut CCD sa ia masurile maxime prevazute de regulament, propunând in acelasi timp ca etapa de sâmbata sa fie amânata, in semn de protest fata de incidentele grave de la Sadu. „Este un eveniment foarte grav, am cerut Comisiei de Competitii si Disciplina sa nu aiba nici un fel de clementa, sa nu beneficieze de nici un fel de circumstante atenuante pentru ca totul a fost premeditat. O sa convoc si Biroul AJF in aceasta saptamâna si o sa propun amânarea etapei de sâmbata in semn de protest fata de incidentele de la Sadu. Daca ar fi dupa mine, as cere excluderea din campionat, dar nu poti sa judeci in afara regulamentului“, a declarat Mihai Prunariu.


Conform ROAF, Parângul Sadu risca amendarea, suspendarea terenului intre doua si patru etape, penalizarea cu trei puncte si suspendarea jucatorului Emanuel Gugu de la unu la doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS