10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarcelona il blocheaza pe Ronaldinho

Barcelona il blocheaza pe Ronaldinho

Oficialii clubului FC Barcelona au luat masuri dupa ce, in ultimele saptamâni, presa italiana a scris in repetate rânduri ca Ronaldinho (foto) va parasi echipa „extraterestrilor“, urmând sa semneze cu AC Milan, unde este dorit cu insistenta de patronul Silvio Berlusconi. Presedintele gruparii catalane, Joan Laporta, a spus ieri ca Ronaldinho va ramâne multi ani la FC Barcelona, aceasta fiind dorinta fotbalistului, dar si a oficialilor clubului. Oficialii catalani sustin ca Ronaldinho va ramâne la FC Barcelona cel putin pâna in 2010, anul in care expira contractul sau. Secretarul tehnic Txiki Begiristain si vicepresedintele Ferran Soriano s-au intâlnit sâmbata seara cu fratele si impresarul jucatorului, Roberto de Assis.


„Ronaldinho va ramâne multi ani la FC Barcelona, deoarece aceasta este vointa ambelor parti. Este un jucator care se face iubit, iar noi il dorim pe Ronaldinho nu doar pentru ca este cel mai bun jucator din lume, ci si pentru ca este o persoana buna“, a spus Joan Laporta.


Intrebat despre o posibila prelungire a contractului pâna in 2014, Laporta a afirmat ca Ronaldinho va fi la Barcelona atât timp cât va dori: „Este un jucator de referinta, ne-a facut o imagine extraordinara in intreaga lume si, din punct de vedere sportiv, antrenorul Rijkaard este foarte incântat de el. Va ramâne multi ani la noi pentru ca merita acest lucru“.


La rândul sau, Ronaldinho a spus doar ca este „foarte fericit“ la Barcelona, dar singurul lucru care il intereseaza este sa joace.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS