9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Ne-au furat!

Liga a II-a


„U“ Cluj – FC Caracal 1-0


• Stadion „Ion Moina“, spectatori: 4.000.


• A marcat: Savu ’51.


„U“ Cluj: C. Moldovan – Ungurusan, Somcherechi, Park, Suller – Viscan, Villand, R. Sabo, Savu – Goga, Suciu. Antrenor: Adrian Falub. Au mai jucat: V. Ghindaru, Iodi, Stoianof.


FC Caracal: Iordan – Militaru, Savulescu, Badoi – Nauiu, Bertea, Scinteie, D. Mihai, Filip – S. Popescu, Al. Serban. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


• Cartonas rosu: Filip (’72).


• Au arbitrat: V. Lungu – Tr. Marchis, D. Ciocanea.


Presedintele caracalenilor, Jean Nitulescu, sustine ca centralul Lungu si asistentul Ciocanea au dezavantajat echipa sa.


Chiar din startul meciului, Sergiu Popescu a irosit o mare ocazie, gazdele fiind astfel avertizate ca FC Caracal nu a venit la Cluj ca mielul la taiat. Imediat, Clujul a inceput sa domine, dar cea mai mare ocazie de a inscrie au avut-o tot oaspetii: din doar opt metri, Al. Serban a trimis cu capul pe lânga spatiul portii lui Moldovan.


Dupa pauza, elevii lui Adrian Falub au inscris unicul gol al meciului prin Savu, care a reluat, cu capul, o centrare de pe dreapta venita de la R. Sabo (’51). Liderul seriei ar fi putut marca si al doilea gol, R. Sabo trimitând insa balonul in bara (’68). Peste patru minute, proaspatul international de tineret, Filip, a vazut „rosu“ in fata ochilor, pentru al doilea galben primit in acest meci. Jean Nitulescu, presedintele executiv al oltenilor, a contestat decizia de eliminare a lui Filip: „In loc sa-i acorde cartonas rosu direct portarului Moldovan, arbitrul Lungu a avantajat gazdele, lasându-ne fara un jucator in teren deoarece i-a aratat al doilea galben, nejustificat, lui Filip“.


Desi au ramas in zece, elevii lui Nae Ungureanu ar fi putut egala peste doar trei minute, atunci când Al. Serban, nemarcat in careul gazdelor, a sutat, insa goal-keeper-ul clujean a respins cu piciorul.


Dupa meci, Nitulescu a afirmat: „ Nu contest golul gazdelor, a fost inscris dintr-o pozitie corecta, dar in timpul celor 90 de minute centralul Lungu si asistentul Ciocanea au dezavantajat echipa noastra. Fara exagerare, pretind ca am fost furati la Cluj! Am fost opriti de cel putin doua – trei ori din atac, ofsaidurile fiind imaginare. Am jucat bine in acest meci, am avut trei mari ocazii in prima repriza, iar in a doua, cum spuneam, ni s-a eliminat un jucator pe nedrept. In ciuda acestor evenimente, am fi putut pleca de la Cluj cu un punct daca nu ar fi ratat Serban, cu un sfert de ora inainte de final“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS