9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGuso, concentrat pe Liga I

Guso, concentrat pe Liga I

Portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, Adnan Guso, este al patrulea international din istoria gruparii gorjene, acesta fiind convocat la nationala Bosniei pentru meciul cu Norvegia, din preliminariile CE 2008. Ceilalti trei fotbalisti legitimati la Pandurii au jucat sub tricolor in competitiile rezervate juniorilor si tineretului. Constantin Grecu a participat cu selectionata „Under 19“ la turneul amical Roma Caput Mundi, unde România a cucerit trofeul, Sorin Brandibur a facut parte din echipa „Under 15“ a României, iar Scarlatache a fost convocat anul trecut in nationala de tineret.


Guso are sanse sa fie titular in poarta Bosniei, insa considera ca meciul cu Otelul este mai important in acest moment decât cel al nationalei tarii sale. „Inseamna mult pentru mine convocarea la echipa nationala, dar acum este mai important sa batem vineri pe Otelul si dupa aceea voi vedea ce fac la nationala. Este semn bun pentru mine ca sunt dorit la nationala, mai ales acum, dupa schimbarea antrenorului, pentru ca timp de cinci ani nu m-au chemat. Acum a venit un nou antrenor care are incredere in mine“, a spus Guso.


Steaua sau Rapid, potentialii rivali ai gorjenilor


Pandurii Târgu Jiu va afla mâine, la ora 15.30, adversarul din semifinalele Cupei României, potentialii rivali in lupta pentru un loc in finala competitiei fiind Rapid sau Steaua. Federatia Româna de Fotbal a hotarât sa mentina si in semifinale urnele valorice, Steaua si Rapid fiind desemnate capi de serie, in timp ce Poli Timisoara si Pandurii Târgu Jiu vor fi repartizate in urna a doua valorica. „Dupa ce ca au scos meciurile tur-retur din semifinale, au pastrat si urnele valorice. Este pacat, pentru ca in loc sa joci pe teren propriu cu 10.000 de spectatori in tribune vom evolua pe teren neutru cu câteva sute de spectatori. E un sistem de cupa invechit, care avantajeaza echipele mari“, a contestat secretarul general al „pandurilor“, Daniel Baloi, decizia federala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS