11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStefan Stoica a scapat de suspendare

Stefan Stoica a scapat de suspendare

Trimis in tribune pentru ca a protestat la deciziile brigazii de arbitri la meciul Universitatea Craiova – Rapid (scor 0-0), antrenorul Stefan Stoica a fost convocat ieri in fata Comisiei de Disciplina. Dupa deliberari, „Mourinho“ s-a ales cu un avertisment din partea Comisiei, dar va trebui sa plateasca o amenda in valoare de zece milioane de lei vechi, una destul de mica, daca o comparam cu celelalte amenzi incasate de olteni in ultima vreme. Surse din cadrul clubului craiovean sustin ca membrii Comisiei de Disciplina au ales sanctiunea minima pentru Stefan Stoica deoarece acesta se afla la prima abatere. In plus, voci autorizate, precum presedintele LPF, Dumitru Dragomir, au spus ca Stiinta are dreptate când sustine ca arbitrii au gresit impotriva sa.


Cazul Ganea – Baird s-a amânat


Comisia de Disciplina a FRF a amânat judecarea cazului Ganea – Baird, deoarece atacantul Stiintei nu s-a prezentat. Dupa ce l-a acuzat pe rapidist ca l-a lovit cu capul in gura, jucatorul de la Antipozi nu a putut sa-si sustina plângerea din cauza unei amigdalite. Din acest motiv, jucatorul a lipsit la antrenamentele programate in ultimele doua zile, fiind nevoit sa urmeze un tratament cu antibiotice. Baird ar putea reveni azi la pregatiri, insa sansele ca el sa evoluze in disputa cu Dinamo sunt destul de mici. In schimb, in lotul Stiintei va reveni Lucian Pirvu, refacut dupa entorsa de glezna suferita la meciul cu FC Arges. In ceea ce priveste incidentul de pe „Lia Manoliu“, Ionel Ganea sustinea in continuare ca nu l-a lovit pe Baird. „Toate conflictele pe care le-am avut au fost doar pe teren“, a spus „Ganezul“, care infirma teoria australianului.


Dragomir face legea pe stadioane


Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a propus ieri in Parlament un proiect de lege privind prevenirea si combaterea actelor de huliganism si a violentei in sport. „Daca aceasta lege nu va fi adoptata in regim de urgenta, in România se vor intâmpla lucruri groaznice“, a avertizat seful Ligii, care a copiat pentru acest proiect modelul englezesc. Astfel, fumatul va fi interzis pe stadion, oficialii cluburilor vor raspunde si penal pentru declaratii instigatoare, iar recidivistii vor urmari partidele echipelor favorite din sectiile de politie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS