9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu si Copos au iesit la incalzire

Mititelu si Copos au iesit la incalzire

Finantatorii celor doua grupari s-au inteles perfect duminica seara, „ruptura“ producându-se in momentul in care a venit vorba de meciul direct, de sâmbata.


Adrian Mititelu a fost o gazda buna pentru patronul Rapidului, aducându-l la stadion pe George Copos cu masina si oferindu-i totodata un loc in loja personala, de unde sa-si vada echipa in meciul cu Poli Timisoara.


„L-am ajutat sa ajunga la stadion, pentru ca nu stia. L-am insotit pâna la cabina gazdelor, pentru ca dumnealui a fost gazda la Craiova, eu am fost musafir. George a fost foarte dragut, m-a invitat la tribuna oficiala si m-am simtit foarte bine in compania lui. Care e problema ca am fost soferul lui?! Pot fi soferul oricui, nici o problema, nu ma deranjeaza chestia asta. Sunt si sofer, si patron, am mai multe ocupatii aici la club“, a spus Mititelu inaintea fluierului de start.


„Va dam 2-0, pentru ca respectam Craiova“


La finalul meciului, finantatorul Stiintei a facut un rezumat al meciului de duminica seara, sustinând ca Rapid a avut o misiune usoara. Apoi, Adrian Mititelu si George Copos au prefatat viitoarea confruntare dintre Universitatea si Rapid, ambii finantatori fiind subiectivi atunci când a venit vorba de propriile valori, dar mai ales in privinta rezultatului final din meciul de sâmbata, de pe stadionul „Lia Manoliu“.


„Am fost foarte relaxat la acest meci. Fara emotii, fara griji… Nu m-a interesat rezultatul, ci cum joaca Rapid. A avut o misiune usoara cu Poli Timisoara, spre surprinderea mea. Cu noi nu va avea un meci usor. Le-a purtat noroc stadionul din Craiova, sper si noua stadionul «Lia Manoliu». Cu siguranta giulestenii vor primi alta replica sâmbata viitoare si rezultatul va fi altul“, a spus Mititelu.


Replica nu s-a lasat asteptata, patronul giulestenilor afirmând ca Rapid va avea mila de Universitatea si nu va câstiga la o diferenta prea mare. „O sa va dam 2-0, pentru ca respectam Craiova. E alt Rapid“, a spus George Copos, iritându-l pe Mititelu.


„Sa vezi ce va alearga Wobay si baietii!“


Finantatorul Stiintei nu s-a lasat mai prejos si, desi a recunoscut ca nu va fi un meci usor, a afirmat ca Rapid nu poate rezista elevilor lui Fane Stoica.


„Meciul cu Rapid va fi foarte greu, echilibrat si, zic eu, nici o echipa nu porneste favorita, chiar daca se joaca in Bucuresti. Noi suntem pe un drum bun si la meciul de sâmbata vom juca mult mai bine decât am facut-o la Pitesti si vom arata ca suntem o echipa pe val. Noi putem sa batem pe oricine in România la ora actuala, insa, la fel de bine, putem sa si pierdem. Sansele sa batem pe Rapid sunt mai mari de 50 la suta. O s-o furati de nu va vedeti. Aoleu, sa vezi ce va alearga Wobay si baietii! E mai mult o alta Craiova decât un alt Rapid“, a punctat Adrian Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS