9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlaru, fata in fata cu Venus Williams

Olaru, fata in fata cu Venus Williams

Pentru tânara jucatoare româna Raluca Ioana Olaru, turneul de tenis de la Memphis nu va putea fi uitat usor. La prima sa participare la o competitie importanta din circuitul WTA, dotata cu premii in valoare de 175.000 de dolari, sportiva de 18 ani a reusit sa ajunga in faza semifinalelor. In sferturi, Olaru a avut o misiune facila dupa ce adversara sa, australianca Samantha Stosur (nr. 28 WTA), a abandonat in primul set, când românca avea deja 5-1.


In semifinale, Raluca Olaru se va afla in fata celui mai important meci al carierei, urmând sa joace impotriva fostei lidere mondiale Venus Williams. Americanca, detinatoare a cinci titluri de Mare Slem (trei la Wimbledon si doua la US Open), a revenit in circuit dupa o lunga pauza cauzata de o accidentare la incheietura mâinii. In partea a doua a anului 2006, Venus a disputat doar trei jocuri, prin participarea la turneul de la Memphis dorindu-se relansarea carierei sale.


In prezent pe locul 53 in ierarhia WTA, Venus Williams si-a câstigat un loc in semifinale dupa ce a trecut greu in sferturi de conationala sa Laura Granville, scor 7-6, 6-4. Aflata la cea mai mare performanta a carierei, Olaru si-a asigurat prin prezenta in semifinale 65 de puncte WTA si un cec de 7.105 dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS