9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRanieri isi indeamna elevii la lupta

Ranieri isi indeamna elevii la lupta

Jucatorii echipei Parma vor aborda cu alta mentalitate meciul din Portugalia cu Sporting Braga, contând pentru 16-imile Cupei UEFA pentru ca, de la inceputul acestei saptamâni, sunt condusi de alt antrenor, Claudio Ranieri. La prima conferinta de presa la care a participat, tehnicianul a afirmat ca va lucra foarte mult la psihicul jucatorilor: „Am vazut multe meciuri in care Parma ceda psihic dupa ce primea un gol si nu era capabila sa reactioneze. De acum incolo nu va mai fi asa. Trebuie sa ne luptam ca o echipa engleza din primul pâna in ultimul minut. Cupa UEFA nu este unul dintre obiectivele noastre, ci salvarea de la retrogradare. Asta nu inseamna ca in meciul de la Braga nu ne vom lupta“.


Presa italiana scrie ca, la fel ca predecesorul sau, Stefano Pioli, Ranieri se va baza pe jucatorii tineri in Cupa UEFA si va menaja o parte din titulari pentru partida de duminica impotriva Sampdoriei pe care parmegianii o considera mult mai importanta.


Parma s-a mai intâlnit de trei ori cu echipe portugheze in faze eliminatorii ale Cupei UEFA, reusind de doua ori sa se califice mai departe. In schimb, Braga a mai jucat cu o echipa italiana in toamna anului trecut, când a eliminat-o pe Chievo (1-2, 2-0) in primul tur al Cupei UEFA, obtinând calificarea in faza grupelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS