11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi, multumit de repriza secunda

Sandoi, multumit de repriza secunda

Nationala de tineret a României s-a impus cu 2-0 in amicalul disputat marti seara, pe stadionul „Sheriff“ din Tiraspol, cu reprezentativa similara a Moldovei.


Pentru elevii lui Emil Sandoi acesta a fost primul test din acest an, selectionerul craiovean declarându-se multumit de modul cum au evoluat jucatorii sai. „Nu am inceput prea bine partida, dar, dupa ce ne-am asezat mai bine in teren, am echilibrat jocul, apoi am dominat repriza secunda. Am marcat de doua ori si am ratat alte câteva ocazii. Per total, sunt multumit de evolutia elevilor mei, dar sunt constient ca mai este de lucru pentru a ne putea prezenta la startul preliminariilor intr-o forma care sa ne dea sperante la calificarea la turneul final“, a afirmat Sandoi.


Prima repriza a apartinut gazdelor, românii trezindu-se pe final, când au trimis mingea in bara, prin Mardare (’44). Tricolorii au deschis scorul in minutul 52, prin V. Simion, care a reluat cu capul in plasa o centrare din corner a lui Keseru, Hristu Chiacu inchizând tabela peste zece minute, cu un sut puternic, fara preluare. România s-a prezentat in urmatoarea formula: Pantelimon (’86, Tatarusanu) – Scarlatache, E. Ducu, Mardare, Sepsi – Chiacu (’76, Palimaru), Ropotan (’83, Patriche), Cr. Tanase (’46, Tincu) – Keseru (’83, Bicfalvi), V. Simion (’67, Pacuraru), B. Stancu (’80, R. Neagu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS