9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Meritau victoria

Juvetii au avut o prestatie buna si pe alocuri foarte buna duminica seara, daruirea exemplara si jocul colectiv incântând publicul de pe „Ion Oblemenco“, insa, din pacate, nesansa a facut ca tabela sa afiseze scorul alb.


Supermotivati de antrenorul Fane Stoica, alb-albastrii au abordat partida cu Steaua asa cum si-au dorit cei 16.000 de olteni din tribune, Dorel si compania aratând ca o echipa de primele locuri, spre deosebire de Steaua care a jucat doar din experienta. Determinarea, presingul sustinut si agresivitatea, in sensul bun al cuvântului, au fost factorii care au surprins rivala din Ghencea, determinând-o sa faca pasul inapoi, sa se posteze in propria jumatate, pentru a-si reveni, sperând ca oltenii sa se calmeze. Nu a fost asa, pentru ca juvetii au ramas la fel de insistenti si de hotarâti, spre disperarea Stelei, care semana din ce in ce mai mult cu un boxer bagat in corzi de adversar. Din pacate, „upercutul“ decisiv al Stiintei a lipsit, permitându-i arbitrului Augustus Constantin, a carui prestatie a fost slaba, sa ridice „bratele“ ambelor combatante, in ciuda cursului jocului. Ros-albastrii au rasuflat usurati, neavând motive de nemultumire, pentru ca au smuls un punct mare, in timp ce oltenii se pot mândri ca au câstigat increderea publicului, iar remiza obtinuta le va oferi o vacanta linistita.


Publicul a fost minunat


Divergentele aparute in ultima perioada intre galerie si conducerea clubului au fost date uitarii in timpul meciului, publicul a raspuns prezent, a fost alaturi de echipa si a incurajat-o exact cum se impunea. A fost aproape si a demonstrat inca o data faptul ca Universitatea nu este niciodata singura in lupta cu „uniformele“ si ca Bornescu si compania sunt creditati in continuare. Chiar si fara coregrafie, suporterii din Peluza Sud „Cristi Neamtu“ si-au demonstrat suprematia in fata stelistilor, care, desi au fost peste 500 de insi, nu s-au prea auzit, au procedat la fel ca favoritii lor, au facut figuratie.


Sondajului lansat pe site-ul clubului, cu privire la cel mai bun jucator al Stiintei din meciul cu Steaua, ar trebui „ignorat“, pentru ca Universitatea s-a remarcat duminica seara prin unitate, a jucat in echipa, nu au existat individualitati. Voturile ar trebui acordate tuturor, incepând cu Bornescu, continând cu jucatorii de câmp, antrenori, staff-ul medical si, cu toate ca pare putin fortat, chiar suporterilor, care au fost din nou cel de-al 12-lea „jucator“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

22 COMENTARII