9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLille merge in optimi

Lille merge in optimi

OSC Lille a provocat o noua dezamagire suporterilor echipei italiene AC Milan, câstigând, cu 2-0, partida disputata cu „rossonerii“ pe stadionul „San Siro“. In urma acestui rezultat, francezii au obtinut calificarea in optimile de finala ale competitiei.


Milan era deja calificata, dar se gândea sa obtina un rezultat bun pentru a mai alina suferinta suporterilor, care isi vad echipa clasata in zona retrogradarii in Serie A. Cu Massimo Ambrosini si Cristian Brocchi la mijloc si cu Inzaghi si Boriello in atac, Milan a dat o replica slaba francezilor. Dupa o ocazie ratata de nigerianul Odemwingie, acelasi jucator a deschis scorul in minutul 7, dupa ce portarul Milanului, Kalac, respinsese un sut al lui Bodmer.


In repriza a doua, Milan a contat mai mult in ofensiva si Inzaghi a expediat mingea in transversala, cu capul. Pe fondul unui joc mai bun al italienilor, Lille a marcat al doilea gol, prin ivorianul Keita, care l-a invins pe Kalac in urma unei combinatii cu Bodmer. La sfârsitul meciului, suporterii milanezi si-au manifestat nemultumirea fata de evolutia favoritilor.


Lille s-a clasat pe locul al doilea in Grupa H, profitând de rezultatul de egalitate inregistrat la Bruxelles, intre Anderlecht si AEK Atena, scor 2-2 (Vanden Borre ’38, Frutos ’63 / Lakis ’75, Cirillo ’81).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS