17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportManchester, stopata de Southend

Manchester, stopata de Southend

In optimile Cupei Ligii Angliei s-a inregistrat marti seara o surpriza de proportii. Lidera din Premier League si detinatoarea trofeului, Manchester United, a fost eliminata de formatia Southend, clasata pe ultimul loc in divizia a doua, cu doar doua victorii la activ, ambele obtinute in vara. Gazdele, care aveau pâna marti zece infrângeri si patru remize in campionat, au dat marea lovitura, reusind sa se califice in sferturi si sa intre in istorie, dupa ce i-au invins cu 1-0 pe „diavolii“ din Manchester. Golul victoriei a fost marcat in minutul 27 de Freddy Eastwood, dintr-o lovitura libera de la 30 de metri.


Pâna la sfârsitul meciului, oaspetii au avut numeroase ocazii de a marca, in ultimele 30 de minute jocul derulându-se doar in jumatatea de teren a formatiei din liga a doua. Manchester United nu a reusit insa golul egalizator, cu toate ca a beneficiat in teren, printre rezervele folosite de Ferguson, si de vedetele Wayne Rooney si Cristiano Ronaldo. Portarul Darryl Flahavan a avut câteva interventii de exceptie, iar in ultimele minute, pe contraatac, Southend a irosit doua mari sanse de a-si mari avantajul. Pentru Sir Alex Ferguson, care a sarbatorit 20 de ani pe banca gruparii de pe „Old Trafford“, aniversarea nu a fost deloc fericita.


Alte rezultatele inregistrate marti, in optimile de finala ale Cupei Ligii Angliei: Chesterfield – Charlton 6-7 (dupa penaltiuri), Notts County – Wycombe 0-1, Watford – Newcastle 4-5 (dupa penaltiuri). Aseara urma sa se dispute meciurile: Birmingham – Liverpool, Chelsea – Aston Villa, Everton – Arsenal si Tottenham – Port Vale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS