14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMititelu - Condescu 0 -1

Mititelu – Condescu 0 -1

Comitetul de Urgenta al LPF a decis ca meciul Universitatea – Pandurii sa se desfasoare vineri, de la ora 15.00, asa cum se stabilise initial, insa a fost „mutat“ meciul de Cupa.


Telenovela programarii derbiului oltenesc a luat sfârsit ieri in jurul prânzului, când Liga Profesionista de Fotbal si-a pus „pecetea“ in privinta disputarii partidei dintre Universitatea si Pandurii Târgu Jiu.


Cei noua membri ai Comitetului Executiv al LPF, plus Mitica Dragomir si Valentin Alexandru, au hotarât ca derbiul Olteniei, din runda cu numarul 13, sa se dispute vineri, de la ora 15.00, asa cum se stabilise initial. Supararea cea mare, la aflarea vestii, a fost ca meciul urma sa se dispute la mai putin de 48 de ore de la meciul din Cupa României, cu Ceahlaul.


Mititelu, la atac


Imediat dupa aflarea hotarârii, Adrian Mititelu l-a atacat din nou pe Marin Condescu, acuzându-l pe presedintele „pandurilor“ ca a influentat voturile cu ajutorul prietenului sau Dumitru Dragomir.


„Aceasta decizie spune multe despre relatiile lui Condescu. Oricum, este o rusine de presedinte, care conduce o rusine de echipa. Dar ce ne mai mira când ei au intrat in istoria fotbalului românesc ca sa promoveze in acelasi an când au retrogradat!“, a spus Mititelu.


Finantatorul Stiintei nu l-a omis nici pe Eugen Neagoe, despre care a afirmat ca este un prefacut, pentru ca nu iubeste Universitatea si asta s-a dovedit prin faptul ca nu l-a convins pe Condescu sa accepte ca meciul sa se desfasoare sâmbata sau duminica.


„Se tot lauda ca iubeste Universitatea, dar nu prea se vede. A fost si el fotbalist si stie ce inseamna pentru niste copii sa joace la nici 48 de ore, dar isi arata acum caracterul. Daca vor, jucam imediat cu ei, miercuri seara (astazi – n.r.), ca nu mai conteaza. Ori câteva ore, ori 46 de ore…“, a spus Mititelu.


In cele din urma, reactia lui Mititelu nu a ramas fara ecou, diriguitorii fotbalului românesc hotarând sa rezolve intr-un fel problema, pentru a respecta regulamentul. Astfel, s-a luat decizia ca meciul de Cupa programat astazi, Ceahlaul – Universitatea, sa se dispute incepând cu ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

15 COMENTARII