22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlba-neagra cu Universitatea

Alba-neagra cu Universitatea

Vinovat de suspendarea primita, finantatorul Stiintei ameninta din ce in ce mai tare ca muta echipa la Caracal, aratând totodata cu degetul spre Primaria Craiova, pentru a distrage atentia suporterilor.


Ca Adrian Mititelu este in plin „razboi“ cu Primaria Craiova, mai precis cu edilul Antonie Solomon, nu este o noutate si nici nu mai impresioneaza cu ceva. Dureros este insa ca una dintre armele folosite de Mititelu in disputa „oarba“ cu autoritatile locale este echipa, si asta pentru ca Universitatea se confunda cu numele orasului. Mai mult, Stiinta este, practic, buletinul de identitate al Craiovei.


Culmea este ca, de data aceasta, cu „prilejul“ suspendarii, finantatorul echipei a abuzat de numele gruparii-fanion a Olteniei, amenintând in stânga si in dreapta ca muta echipa la Caracal, pentru ca acolo gaseste intelegerea si cooperarea de care are nevoie.


„Vazând atasamentul celor din Caracal pentru echipa si având in vedere ca la anul expira contractul de concesiune a stadionului «Ion Oblemenco», ne gândim ca din sezonul viitor am putea juca aici“, a spus Ovidiu Costesin, „portavocea“ lui Adrian Mititelu. „Craiova nu mai este capitala fotbalului românesc, va fi capitala fântânilor arteziene. Respectul pentru «Ion Oblemenco» din partea actualului edil-sef este zero“, a completat patronul Universitatii.


Diversiune pe nervii suporterilor


Ideea nastrusnica a lui Adrian Mititelu nu a facut altceva decât sa mai rasuceasca o data cutitul in rana, amintindu-le suporterilor de perioada „Comandantului“. De altfel, patronul Stiintei a inceput sa devina un Gigi Netoiu mai mititel inca de când a preluat Universitatea, insa, din fericire, prima sa tentativa de a schimba ceva la echipa, si aici intra in discutie „imbunatatirea“ stemei, a esuat.


De fapt, Adrian Mititelu, cel care poarta vina celor doua suspendari, apeleaza la o noua diversiune. Finantatorul Stiintei urmareste de fapt sa distraga atentia suporterilor cu privire la situatia din clasament si de la nelipsitele probleme care sâcâie echipa, lotul subtire… si alte „maruntisuri“ de acest gen. Pe lânga acest fapt, satisfactia lui Mititelu este si mai mare ca are ocazia sa-l sicaneze si pe Antonie Solomon, sa-l faca sa fiarba in suc propriu. Mai mult decât atât, in cazul in care, Doamne fereste, nu ii iese „pasenta“ in acest sezon si Universitatea retrogradeaza din nou, Mititelu poate sa-i arunce primarului craiovean in „cârca“ o mare parte din vina, ca doar pâinea si cutitul sunt in mâinile sale…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII