9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, printre cei mai buni

Oltenii, printre cei mai buni

Sportivii sectiei de orientare de la CS „U“ Craiova au terminat anul competitional 2006 cu un bilant extraordinar, câte sapte medalii de aur, argint si bronz in campionatul national si noua locuri I, opt locuri II si doua locuri III in concursurile internationale. Sportivii pregatiti de Emilian Minoiu si-au dovedit maiestria si la ultima competitie, finalele Campionatului National de medie distanta, lunga distanta si stafeta, desfasurate in zonele Cetatea Fetei-Floresti, Peana si Gilau din apropierea orasului Cluj Napoca. Acestia au alergat bine pe distantele cuprinse intre 6 si 17 km, obtinând doua medalii de aur, doua de argint si trei de bronz.


Surpriza placuta a intrecerii a constituit-o sportivul Ilie Mirea, elev la LPS „Petrache Triscu“, care, dupa ce a câstigat la „International Orienteering Games 2006“ (Italia) si-a dominat clar adversarii in proba de medie distanta, cea de-a doua medalie de aur fiind obtinuta la stafeta seniori (Paul Brabiescu, Ovidiu Mutiu, Ionut Zinca).


Medaliile de argint au revenit lui Ionut Zinca, in proba de lunga distanta (seniori), si Veronica Minoiu, medie distanta (senioare), in timp ce bronzul a fost câstigat de stafeta senioarelor (Marinela Piringiu, Erika Rosca, Veronica Minoiu), Paul Brabiescu, medie distanta (seniori), si Veronica Minoiu, in proba de lunga distanta (senioare).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS