9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCompetitivi pe jumatate

Competitivi pe jumatate

Handbal (m), Liga Nationala


Energia Pandurii – UCM Resita 28-28 (12-17)


Energia: Moraru, Bichir – Mihoci (4 goluri), Balea, Enache, Neskov (3), Ilies (3), Eremia, Preda (3), Radu, Truica (4), Apolzan, Costea (3), Mazilu (8). Antrenor: Liviu Andries.


UCM Resita: Cenusa, Ionescu, Antonaru – Tucanu (3), Butulja (10), Vaidasigan, Pasic (6), Kovacevic (1), Cuciula (1), Pârvan, Irimescu (6), Rohozneanu, Ciubotariu (1), Grozavescu. Antrenor: Aihan Omer.


Au arbitrat: A. Cârligeanu – G. Bejinariu.


Cu Butulja dezlantuit, sapte goluri in prima repriza, si Irimescu suficient de siret pe semicerc, UCM Resita a redus la tacere cei 700 de gorjeni prezenti la meci, intrând la cabine cu cinci goluri avantaj, 17-12. Pe fondul unei aparari de catifea, portarii Moraru si Bichir au fost simpli spectatori intre buturi, obligându-l pe antrenorul Liviu Andries sa ceara in minutul 13 un timp de odihna la scorul de 10-5 pentru oaspeti. Handbalistii gorjeni au parut ca-si revin, 8-11 in minutul 19, dar diferenta s-a refacut, 10-15 in minutul 26, in conditiile in care gazdele au avut superioritate numerica sase minute in acest interval.


La reluare, banatenii au majorat diferenta la sase goluri si Andries a ordonat o aparare om la om la Butulja. Energia a reusit sa egaleze cu zece minute inainte de final, 24-24, insa a fost nevoita sa evolueze in patru jucatori de câmp dupa eliminarile lui Costea si Moraru. Handbalistii lui Omer nu au profitat si in minutul 56 tabela arata din nou egalitate, 26-26. Arbitrii au fost drastici cu Neskov si Costea, eliminându-i intr-un interval de un minut, ultimul definitiv, si UCM Resita s-a distantat la doua goluri, 28-26. Finalul a fost incendiar, cu Moraru metamorfozat in inger pazitor, Neskov si Preda lucizi fata in fata cu Ionescu si un public care a savurat punctul obtinut ca pe un succes.


Andries, bucuros – Omer, nemultumit


Finalul meciului i-a gasit pe cei doi antrenori in stari de spirit diferite, Andries multumit ca echipa sa a reusit sa spele cât de cât rusinea primei jumatati a partidei, iar Omer, suparat ca a ratat victoria intr-un meci controlat in intregime de handbalistii sai. „Pot sa spun ca sunt multumit tinând cont de ce am jucat in prima repriza. Puteam sa pierdem linistiti acest joc. In prima repriza nu ne-am gasit cadenta, inca oscilam si nu avem un inter stânga, din pacate. Sunt bucuros ca am reusit sa luam un punct acasa, ceea ce n-ar trebui sa fie normal. Un lucru imbucurator este insa ca nu am cedat si stam binisor cu pregatirea fizica“, a spus Andries.


„Pâna la urma a iesit un punct, dar nu sunt multumit. Noi am venit sa câstigam cum mergem peste tot, la Steaua, la Dinamo. Am avut meciul in mâna, am condus tot timpul si pe final am reusit sa pierdem un punct“, a afirmat la rândul sau Aihan Omer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS