9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii, cu nasul pe sus

Pandurii, cu nasul pe sus

Aprecierile cu care au fost gratulati „pandurii“ dupa primele trei etape li s-au urcat la cap fotbalistilor lui Neagoe si a fost nevoie de dusul rece de la Galati pentru a-i readuce cu picioarele pe pamânt. Gorjenii nu s-au concentrat suficient cu Otelul, au tratat meciul cu superficialitate, iar sâmbata, cu Unirea Urziceni, au o misiune importanta, sa demonstreze ca rezultatul din etapa trecuta, 0-2, a fost un accident. „Toate meciurile sunt foarte importante si trebuie sa le jucam la un nivel de concentrare de suta la suta. Am jucat primele etape destul de bine, toata lumea a vorbit bine despre noi si ei acum au inceput sa trateze mult mai usor meciurile si nu-i normal. Se vede si lipsa jocurilor. Vatavu a debutat la Pandurii, Mândrean la fel. Prima lor sansa sa indrepte lucrurile este partida cu Unirea Urziceni. Trebuie sa demonstreze ca a fost numai un accident la Galati“, a concluzionat Neagoe.


Tehnicianul oltean nu intelege teama cu care elevii sai abordeaza jocurile din deplasare, considerate de Neagoe mult mai abordabile decât cele de pe teren propriu.


„Unii dintre jucatori, pe care nu-i inteleg, la meciurile de acasa joaca si cu mai multa rautate, iar in deplasare sunt mai timorati, mai fricosi. Nu mai suntem in anii ’80, când se juca foarte tare, foarte dur si in deplasare era greu sa-ti impui jocul. Suntem in 2006, sunt arbitri, terenuri bune. Problema e sa joci, sa tratezi meciul din deplasare la fel ca si pe cel de acasa. Este mult mai usor sa evoluezi in deplasare acum, pentru ca ai posibilitatea sa pasezi, sa joci contraatacul destul de bine“, sustine „Geana“.


Atacul, o problema


In cele sase etape disputate in Liga I, Pandurii Târgu Jiu a marcat patru goluri, numai doua fiind reusite de atacanti, Vintilescu cu Rapid, si Zoicas cu Bistrita. Au mai punctat I. Iordache si Vranjkovic, ambii din faze fixe, golurile fiind marcate doar pentru statistica, deoarece nu au atras nici un punct in clasament pentru Pandurii. Jucatorii platiti sa dea goluri, Luca si Jovanovic, au acuzat diverse probleme, primul fiind mai mult suspendat, iar cel de-al doilea accidentat.


„Când nu marchezi este o problema. Asta trebuie sa le dea de gândit jucatorilor. Patru goluri in sase etape si doua meciuri in care nu marcam nu este un lucru prea bun si fotbalistii trebuie sa fie primii care sa-si puna semne de intrebare de ce nu marcam pentru ca ocazii am avut. In fiecare meci am avut ocazii mari si nu am reusit sa marcam. Trebuie sa demonstram acolo pe teren, nu sa vorbim. Jucatorii de asta sunt platiti, sa joace. Trebuie sa ne reabilitam in fata suporterilor si a conducatorilor“, a afirmat Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS