9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInca o victorie pentru Barcelona

Inca o victorie pentru Barcelona

FC Barcelona a obtinut, sâmbata seara, a doua victorie consecutiva in campionatul Spaniei, in tot atâtea etape disputate. Elevii lui Frank Rijkaard s-au impus, cu scorul de 3-0, pe „Nou Camp“, in fata formatiei Osasuna Pamplona. La meci au asistat 63.720 de spectatori.


Catalanii au stabilit scorul final inca din minutul 36, iar principalul artizan al victoriei lor a fost de data aceasta atacantul camerunez Samuel Eto’o. Mai intâi africanul a deschis scorul in chiar primul minut de joc, fructificând o pasa excelenta a lui Ronaldinho. Eto’o a realizat „dubla“ in minutul 27, când a profitat de o eroare a fundasului Corrales si l-a executat cu sânge rece pe Ricardo. Tânarul argentinian Lionel Messi a marcat pentru 3-0 in minutul 36, in urma unei actiuni bune a lui Eto’o. „Barca“ a obtinut in Primera Division sase puncte din tot atâtea puse in joc si a demonstrat ca infrângerea din Supercupa Europei nu a fost decât un accident. In etapa a treia, campioana Spaniei va juca la Santander.


Valencia a câstigat la limita


Tot sâmbata, Valencia s-a impus, cu 1-0, pe terenul formatiei Atletico Madrid, unicul gol al meciului fiind marcat in minutul 7 de atacantul David Villa, bine servit de mijlocasul Vicente. Moretti (’66) de la Valencia si Fernando Torres (’78) de la Atletico au fost eliminati. Valencia are, ca si Barcelona, sase puncte dupa doua meciuri si ocupa locul al doilea in clasament, dupa catalani. In schimb, Atletico Madrid a ramas cu cele trei puncte obtinute in prima etapa (1-0 cu Santander).


Celelalte meciuri ale etapei a doua s-au jucat aseara, dupa urmatorul program: Real Sociedad – FC Sevilla, Getafe – Racing Santander, Real Mallorca – Deportivo La Coruna, Nastic Tarragona – Celta Vigo, Villarreal CF – Recreativo Huelva, Betis Sevilla – Athletic Bilbao, Levante – Real Madrid, Real Zaragoza – Espanyol Barcelona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS