9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHamburg si Bremen au fost eliminate

Hamburg si Bremen au fost eliminate

Energie Cottbus, echipa românilor Sergiu Radu si Vlad Munteanu, a parasit si ea competitia, fiind invinsa cu scorul de 1-0 de RW Essen (D2).


Hamburg SV si Werder Bremen, doua dintre cele mai puternice echipe din Bundesliga, participante in Champions League, au fost eliminate sâmbata, in primul tur al Cupei Germaniei, de echipe din divizia a treia. Hamburg a fost invinsa, cu scorul de 4-3, dupa prelungiri, pe terenul formatiei Stuttgart Kickers. In minutul 89, scorul era 3-2 pentru Hamburg, insa gazdele au egalat un minut mai târziu, prin turcul Yildiz, iar Okpala a transformat un penalti in minutul 96 si a stabilit scorul final.


Werder Bremen a fost scoasa din competitie de Pirmasens, in fata careia a pierdut dupa executarea loviturilor de departajare (2-4). La finalul celor 90 de minute regulamentare si al prelungirilor, scorul a fost 1-1. Baumann de la Bremen a fost eliminat in minutul 108.


Energie Cottbus, echipa românilor Sergiu Radu si Vlad Munteanu, a parasit si ea competitia in primul tur, fiind invinsa, cu scorul de 1-0, de RW Essen (D2), care a marcat unicul gol al partidei prin Lorenz (’69). Radu si Munteanu nu au fost convocati pentru acest meci de antrenorul Petrik Sander.


Campioana Germaniei, Bayern München, a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune, cu 2-1, in fata celei de-a doua formatii a orasului Hamburg, FC Sankt Pauli (D2). Gazdele au deschis scorul prin Schultz (’31), iar Lukas Podolski a egalat in primul minut al reprizei secunde. Golul victoriei bavarezilor a fost de fapt un autogol, inscris in minutul 105 de Borger, care a deviat in propria poarta un sut al lui Lahm. Lucio de la Bayern (’92) si Morena de la Sankt Pauli (‘119) au fost eliminati.


A impresionat victoria cu 9-1 obtinuta de Schalke 04 pe terenul celei de-a doua echipe a clubului Hansa Rostock. Kuranyi, Asamoah si Lincoln au realizat câte o „dubla“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS