9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCâstigati-va respectul!

Câstigati-va respectul!

Universitatea are ocazia sa demonstreze ca este in progres, mai ales ca nu are nimic de pierdut la Bistrita, grupare care a inceput la fel de ezitant acest sezon competitional.


Universitatea nu a reusit tot ce si-a propus in primele cinci jocuri din acest sezon, evolutiile fluctuante ale alb-albastrilor nefiind pe placul suporterilor. De altfel, infrângerile categorice, suferite in fata marilor rivale, Steaua si Dinamo, nu au picat deloc bine pentru fanii olteni, chiar daca acestia au inteles faptul ca, momentan, echipa este in formare. Cu toate acestea, pretentiile fanilor au ramas aceleasi, adica revenirea Universitatii in prim-planul fotbalului românesc. Din acest motiv publicul craiovean este atât de exigent cu elevii lui Ovidiu Stinga, este avid de puncte si nu concepe esecurile in fata unor echipe fara traditie, care se multumesc doar cu ramânerea in prima liga.


Gloria este o echipa vulnerabila


Pauza competitionala a fost valorificata la maximum de juveti, acestia, pe lânga faptul ca au avut destul timp la dispozitie sa-si imbunatateasca starea fizica si sa elimine carentele observate in jocurile anterioare, au reusit sa-si revina si din punct de vedere moral. Tinând cont de faptul ca optimismul a revenit in tabara alb-albastra, iar partidele de „foc“ au trecut, Universitatii nu i-a ramas decât sa confirme buna desfasurare a lucrurilor din ultimul timp.


 Plecând de la premisa ca Gloria Bistrita nu este in forma la ora actuala, fapt evidentiat si de pozitia din clasament, putem spune ca Stiinta are prilejul sa profite din plin de situatie. Practic, Universitatea nu are nimic de pierdut si acest lucru o avantajaza, pentru ca nu este presata de timp si nici nu este nevoita sa atace, alb-albastrii putând obtine cu lejeritate cel putin o remiza.


Suporterii vor fi prezenti


Desi distanta pâna la Bistrita este destul de mare, suporterii Universitatii nu s-au lasat impresionati si si-au anuntat prezenta pe stadionul „Gloria“. Cum este cunoscut faptul ca Universitatea este iubita si in Ardeal, la ultimul duel de aici, galeria Stiintei fiind completata si cu localnici, nu este exclus ca Universitatea sa fie incurajata de un grup numeros de suporteri.


De altfel, optimismul fanilor craioveni a ramas neatins dupa partida cu Dinamo, din sondajul lansat pe site-ul clubului reiesind ca 84 la suta dintre votanti sunt convinsi de reusita favoritilor, in timp ce 14 procente reprezinta pesimistii, iar doi la suta au bifat „nu stiu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS