9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPregatiti pentru meciul cu Rapid

Pregatiti pentru meciul cu Rapid

Dupa ce a fost instiintata verbal de catre UEFA ca a luat o decizie buna in cazul retragerii licentei clubului Sportul Studentesc, Federatia Româna de Fotbal asteapta confirmarea scrisa din partea forului european.


„Le-am explicat si jucatorilor Sportului ce s-a intâmplat. Am vorbit telefonic cu cei de la UEFA, asteptam un raspuns scris dspre procedura de returnare a licentei, lucru cerut luni de Sportul. Din punctul nostru de vedere, procedura de licentiere s-a terminat, dar asteptam sa vedem raspunsul. Ca sa fii membru al LPF, trebuie sa ai licenta“, le-a explicat Ionut Lupescu „studentilor“ veniti in corpore la Casa Fotbalului.


Si gruparea gorjeana asteapta la rândul sau confirmarea scrisa din partea LPF ca poate incepe campionatul. Pandurii Târgu Jiu va evolua in primul esalon, presedintele Marin Condescu i-a chemat ieri la negocieri pe fotbalisti care au semnat contracte pentru Liga I. Intelegerile vor fi inregistrate astazi la Liga Profesionista de Fotbal dupa ce antrenorul Eugen Neagoe va definitiva lotul.


„Lotul va fi definitivat pâna joi si vor ramâne probabil 24 de jucatori. Probabil juniorii ii vom trimite sa joace la echipa satelit. Asteptam doi fundasi centrali de la Bistrita, Chibulcutean si Alin Rus, si mai sunt Mândrean si Prodan, dar nu stiu sigur daca se va rezolva si problema lor“, a spus Neagoe.


Nici edilul-sef al municipiului Târgu Jiu, Florin Circiumaru, nu sta degeaba si pregateste stadionul „Municipal“ pentru meciul cu Rapid Bucuresti de duminica. Pentru ca timpul pentru organizarea meciului cu echipa lui Razvan Lucescu este foarte scurt, clubul Pandurii va pune in vânzare tichetele ramase din sezonul trecut. Un bilet la peluza va costa 10 RON, accesul la tribuna I+II 15 RON, iar la tribuna 0 biletul de intrare este 20 RON. La peluza I, elevii si copiii au acces gratuit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS