11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSteaua il vrea pe Tony

Steaua il vrea pe Tony

Presedintele clubului portughez Estrela Amadora, Antonio Oliveira, a spus ieri ca analizeaza propunerea pe care managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a facut-o in privinta achizitionarii fundasului lateral dreapta al formatiei lusitane, Anthony „Tony“ da Silva.


„Avem o oferta de la Steaua pentru Tony, pe care o analizam“, a spus presei portugheze presedintele Antonio Oliveira.


Mihai Stoica a facut oferta pentru Tony in cursul saptamânii trecute, când a fost in Portugalia. Presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, Gigi Becali, nu a dorit sa comenteze posibilul transfer al fundasului francez, sustinând ca este prematur sa se vorbeasca despre acest transfer.


Anthony da Silva are 25 de ani si este unul dintre titularii Amadorei, evoluând ca titular in 32 din cele 34 de jocuri din editia 2005/2006 a campionatului portughez. De altfel, Tony se claseaza pe locul 9 in topul jucatorilor cu cele mai multe minute din campionatul Portugaliei, cu 2.880 de minute jucate.


Tony s-a nascut in localitatea franceza Le Creusot, insa a debutat in Portugalia, la echipa Chaves. Fundasul francez, care are 174 cm si cântareste 72 de kilograme, ar urma sa-l inlocuiasca la Steaua pe George Ogararu, care s-a transferat la Ajax Amsterdam.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII