9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSalih mai are de asteptat

Salih mai are de asteptat

Cazurile Chivu, Moti, Salih si Craciunescu au fost ieri pe ordinea de zi a Comisiei pentru Statutul Jucatorului, iar primele doua au fost solutionate de federali in favoarea Universitatii.


Fondul de solidaritate incasat de Universitatea Craiova de pe urma transferului lui Cristi Chivu la AS Roma a facut obiectul unui lung sir de actiuni la comisiile abilitate ale FRF (Comisia pentru Statutul Jucatorului si Comisia de Recurs Federala), cazul ajungând si la Tribunalul de Arbitraj International. CSM Resita si, mai nou, impresarul Octavian Marin au solicitat Universitatii Craiova o suma din acest transfer, iar ieri Comisia pentru Statutul Jucatorului a respins solicitarea impresarului Marin. Totodata, nici pretentia celor de la CSM Resita de a incasa un procent din transferul lui Moti la Dinamo nu a fost aprobata de federali.


CSJ a decis ca Universitatea este la zi cu drepturile financiare fata de jucatorul Catalin Craciunescu, raspunzând astfel unei cereri depuse de jucatorul oltean la FRF.


In privinta lui Salih, CSJ a amânat cazul pentru martea viitoare. Un oficial al Universitatii a afirmat ieri ca Salih are viza legala de sedere in România, iar clubul ii va obtine si permisul de munca. Impresarul Aksam a spus: „Din cauza Universitatii, pierdem timpul pe la FRF, iar pe 16 aprilie lui Salih ii expira viza de sedere in România. Universitatea, care trebuie sa-i obtina permisul de munca, nu a depus toate documentele, in special certificatul fiscal al clubului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS