9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Ionescu, la ceas aniversar

Andrei Ionescu, la ceas aniversar

Revenit la Universitatea cu gândul declarat de a pune umarul la reconstructia echipei, Andrei Ionescu (foto) nu numai ca a contribuit foarte mult la acest lucru, reusind, in cele 18 meciuri in care a jucat, sa marcheze de patru ori, ci a devenit unul dintre cei mai indragiti fotbalisti din lot.


„Micul Balaci“, cum a fost numit de suporterii olteni, a cochetat si cu echipa nationala de tineret a României, insa cele mai mari realizari de pâna acum le-a cunoscut tot in tricoul alb-albastru, el fiind protagonistul calificarii Stiintei in optimile Cupei României, dupa ce a invins pe CFR Cluj de unul singur.


De altfel, „speranta“ a mai transat si alte meciuri capitale, fiind vorba despre CS Otopeni si FC Caracal, in timp ce in disputa cu Minerul Motru a deschis drumul spre victorie.


Andrei Ionescu, juniorul-minune al Craiovei, implineste astazi 18 ani, insa, din pacate, majoratul il va putea sarbatori impreuna cu colegii abia dupa partida cu Astra Ploiesti, un bun prilej de a-si demonstra inca o data calitatile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII