9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii exclud surpriza

Oltenii exclud surpriza

Giulestenii vin astazi in Banie ca mielul la taiere, liderul Universitatea propunându-si ca pâna in etapa a 25-a sa fie matematic promovat in Divizia A, iar acasa sa nu mai cedeze nici un punct.


Locul 1 cu locul 12, meci pe terenul liderului. Olteni care vizeaza promovarea contra giulesteni care au obiectiv evitarea retrogradarii din B2.


Rapidistii se vad obligati sa lupte astazi pentru supravietuire si par sa intre pe „Ion Oblemenco“ ca … mielul la taiere in fata tavalugului Universitatii. Pariati 1 solist!


Cam asa se vorbea ieri prin Banie despre partida inaugurala a returului cu Rapid II, echipa care ne-a dat moralul de inceput in tur, 1-0 pentru Universitatea, prin golul inscris de renegatul Orac.


Gazdele nu concep ca in meciul de astazi sa nu câstige toate cele trei puncte si nu se tem de oaspeti.


Un adversar previzibil ar putea fi astazi terenul de joc. Desi s-au facut eforturi pentru ca acest gazon sa fie acceptabil, din cauza vremii este posibil ca terenul sa strice jocul celor doua formatii.


Trufia liderului


Oltenii vor intra astazi pe „Ion Oblemenco“ având trufia unei echipe care deja respira aer de Divizia A, dar n-ar trebui sa uite pataniile echipelor noastre europene: FC Vaslui a tinut in sah pe Steaua (2-2, in Ghencea) sau ca Rapidul a fost invins de Gloria Bistrita. De fapt, directorul tehnic al celor de pe str. Veseliei, Mihai Stoica, i-a avertizat intr-un fel ieri pe olteni: „Universitatea este o echipa buna, dar fotbalul este uneori imprevizibil. Teoretic, Rapid II pare sa aiba sanse mici in fata Craiovei, dar de ce sa nu speram? Nu mai exista favoriti!“ Din lotul „satelitului“ Rapidului au plecat in aceasta iarna trei titulari: I. Dumitru, I. Neagu si Sardescu.


Unii suporteri olteni, mai sceptici, reprosau Universitatii ca in câteva amicale din aceasta iarna n-au stralucit in conditiile in care acest retur se anunta unul de foc, oltenii având in etapele 23 si 24 examenul campionatului: doua deplasari dificile, la Urziceni si Ploiesti (cu Petrolul). Trebuie insa sa recunoastem ca un amical nu te motiveaza sa joci la cel mai inalt nivel, asa ca rezultatele din partidele de verificare nu prea intereseaza, ci doar evolutia jucatorilor. Cum „olandezul“ Stinga s-a declarat multumit de jocul in sine al elevilor, iar patronul oltenilor a declarat inca din tur ca in etapa a 25-a vom fi promovati matematic, nu trebuie sa ne facem prea multe griji.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU