5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Traiesc un vis frumos“

„Traiesc un vis frumos“

Atacantul de 17 ani, provenit de la CSM Vâlcea, este de parere ca viata i-a oferit cea mai mare sansa de afirmare, prin transferul realizat in iarna.


Intrat in vizorul oficialilor craioveni, in toiul sezonului competitional, transferul lui Alexandru Costea la Universitatea devenise doar o chestiune de timp, mai ales dupa recomandarile facute de apropiatii clubului. La fel ca si fratele sau, Florin, tânarul atacant nu a ezitat nici un moment sa semneze contractul cu gruparea alb-albastra, deoarece Universitatea patrunsese in sufletul sau inca din copilarie, „virusul“ fiind insuflat de parinti. Costea II considera ca sansa oferita trebuie speculata la maximum, in primul rând pentru ca a intrat intr-un colectiv care il ajuta sa progreseze, apoi pentru ca beneficiaza de foarte multa atentie din partea tehnicienilor. Constient de faptul ca totul depinde numai de el, atacantul de 17 ani a promis ca va munci foarte mult pentru a intoarce „serviciul“, construindu-si totodata un nume in fotbalul românesc.


„Nu credeam ca o sa joc vreodata la o echipa atât de mare. Este o sansa uriasa, pe care trebuie sa o speculez la maximum. O sa incerc sa marchez cât mai multe goluri si sa-i multumesc, in acest fel, pe cei care au avut incredere in mine. Este cea mai mare oportunitate pe care mi-a oferit-o viata, in primul rând pentru ca am intrat intr-un colectiv foarte valoros, apoi pentru ca antrenorii imi acorda foarte mare atentie. Traiesc un vis frumos“, a spus Alexandru Costea.


Spera sa joace titular alaturi de fratele sau


Evoluând alaturi de Florin in amicalele sustinute de Universitatea in Cipru, Alexandru Costea isi doreste ca, in viitorul foarte apropiat, sa faca pereche cu fratele sau si in partidele oficiale. Costea II considera ca acest lucru este foarte posibil, pentru ca Ovidiu Stinga este tipul de antrenor care nu stabileste primul unsprezece dupa criterii nonvalorice. Cuvintele de lauda ale tânarului atacant la adresa „Olandezului“ au continuat, Alexandru afirmând despre Stinga ca este un antrenor foarte bun, cu care ii place sa lucreze.


„Ma bucur enorm pentru ca il am alaturi pe fratele meu in teren. Am evoluat de atâtea ori impreuna in Cipru, iar acum nu ma gândesc la altceva decât sa jucam si in partidele oficiale. Ar fi extraordinar sa se intâmple acest lucru. Si cred ca este posibil daca noi ne facem treaba cum trebuie, pentru ca Ovidiu Stinga este un profesionist, nu face echipa dupa interese. Este un antrenor foarte bun, care stie sa ne puna in valoare, stie sa ne motiveze si a venit cu foarte multe lucruri noi. Imi place cum abordeaza antrenamentele si nu este numai parerea mea, toti au spus acelasi lucru“, a afirmat „speranta“ Universitatii.


Uraste echipele din Bucuresti


Desi nu a crescut in spiritul alb-albastru, juniorul provenit de la CSM Vâlcea uraste gruparile din Capitala. Alexandru Costea nu s-a sfiit sa afirme ca Dinamo, Steaua si Rapid sunt echipele pe care doreste sa le invinga meci de meci si la care nu doreste sa evolueze vreodata. In plus, Costea II este de parere ca Bucurestiul „va apune“ in curând si ca Universitatea le va strica socotelile incepând de anul viitor, când va reveni in Divizia A.


„Nu am putut sa tin niciodata cu echipele bucurestene, pentru ca am iubit Universitatea din copilarie. Cum sa tin cu Steaua, Dinamo sau Rapid, când aceste grupari sunt dusmanii Stiintei dintotdeauna?! Imi doresc sa-i invingem de fiecare data si cred ca acest lucru este posibil, pentru ca avem valoare. La anul, când vom intra in Divizia A, o sa le stricam socotelile, pentru ca nu sunt atât de valorosi pe cât se cred. Abia astept clipele acelea“, a conchis Alexandru Costea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS