25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDubla victorie pentru elevii lui Hizo

Dubla victorie pentru elevii lui Hizo

Pe un teren acoperit cu un strat subtire de zapada, principala problema a fotbalistilor a fost sa-si mentina echilibrul si abia apoi sa puna in practica ideile tactice ale antrenorilor. Interesul pentru acest joc a fost destul de mare, circa 500 de spectatori luând loc lânga antrenorul Viorel Hizo pe digul de lânga terenul II. Meciul s-a desfasurat pe parcursul a doua reprize de câte 50 de minute fiecare, iar „Dulaul“ a trimis in teren urmatorul „unsprezece“: Balaet – Amzucu, Scarlatache, Bogoi – Dragomir, Stefan, Keca, Cristea – Glisca, Adi Popescu, Karamian. Chiar daca divizionarii C nu au trecut centrul terenului, fazele de poarta au fost rare in debutul partidei. „Motroc, i-a luat somnul!“, a strigat nemultumit Hizo la secundul sau aflat pe banca de rezerve. Imediat „pandurii“ au reactionat, iar Adi Popescu a sutat in bara, dând semnalul trezirii. In minutul 34, fotbalistii lui Hizo au deschis scorul prin noua achizitie Adi Popescu, adus de la Minerul Motru. Karamian a centrat din corner, Amzucu a reluat cu capul, portarul Mândrut a respins, iar Adi Popescu a indeplinit o formalitate. Dupa un sut bun respins de acelasi Mândrut, Glisca, unul din cei mai activi „panduri“, a majorat diferenta in minutul 45, cu capul, dupa o centrare de pe stânga a lui Cristea, stabilind scorul la pauza.


Malaele a ratat un penalti


In partea a doua, Hizo a schimbat echipa, trimitindu-l in teren inclusiv pe secundul Motroc. Danilo (Pândaru) – Amzucu, Perisic, Motroc – Popete, D. Radoi, Vancea, Malaele, Trofin – Armel, Vintilescu au evoluat in fata unei echipe EMC Rovinari, formata din multi juniori, dar au reusit cu greutate sa marcheze. Vintilescu a stabilit scorul final cu o executie spectaculoasa, Popete fiind servantul de pe partea dreapta. Pe final, Malaele a obtinut o lovitura de la 11 metri, dar nu l-a putut invinge pe portarul Mitrica, care a respins in fata, iar Perisic a nimerit bara cu un sut violent de la distanta. Dialogurile dintre Hizo si Motroc au fost savuroase, dezghetând atmosfera printre spectatori. „Motroc de ce nu urci sa-ti exersezi sutul de la distanta“, l-a intrebat Hizo, iar raspunsul a venit prompt: „Daca aveam zece ani mai putin urcam“.


Disney s-a „imbalsmat“


Armel Disney i-a uimit pe coechipieri in cantonamentul de la Rânca, consumând zilnic câte o cutie de unguent cu glicerina si un tub de BenGay pentru a se incalzi inainte de a iesi in frig. „Inaintea fiecarui antrenament, maseurul echipei ma ungea cu glicerina si câte cinci minute pierdeam doar pentru aceasta operatiune. Cu BenGay ma dadea pe mâini, pentru ca acestea imi inghetau cel mai repede“, a dezvaluit Disney, care a consumat câte zece tuburi din fiecare produs cu care era „imbalsamat“ inainte de contactul cu frigul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS