14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDuel la distanta intre Juventus si Bayern

Duel la distanta intre Juventus si Bayern

Mutu este anuntat titular in partida din Austria pe care bianconerii vor incerca sa o câstige pentru a „subtiliza“ bavarezilor fotoliul de lideri.


Faza grupelor Ligii Campionilor a inceput aseara, când s-au jucat meciurile din cadrul grupelor E, F, G si H, si se va incheia astazi, o data cu disputarea partidelor din grupele A, B, C si D. Toate intâlnirile din aceasta seara vor incepe la ora 21.45, iar Pro TV va transmite in direct disputa de pe „Da Luz“, dintre Benfica Lisabona si Manchester United. Rezumatele tuturor meciurilor de astazi vor fi difuzate de acelasi post de televiziune, dupa miezul noptii.


Golaverajul ar putea fi decisiv


Echipa care va câstiga grupa A se va stabili astazi, in urma desfasurarii partidelor Rapid Viena – Juventus, care va fi arbitrata de Jaroslav Jara (Cehia), si FC Bruges – Bayern, care va fi condusa de Laurent Duhamel (Franta). Juve si Bayern vor câstiga, probabil, aceste partide si vor fi departajate in ierarhia finala de golaveraj, deoarece in meciurile directe s-a inregistrat acelasi scor, 2-1.


Este posibil ca in partida de la Viena, poarta bianconerilor sa fie aparata de Buffon, care s-a refacut dupa operatia la umarul drept suferita in vara. „Buffon a fost convingator la antrenamente. Ma voi gândi insa daca il titularizez, pentru ca in competitie va fi altceva, deoarece adversarii nu ne menajeaza si vor sa obtina cu orice pret victoria“, a comentat antrenorul echipei Juventus, Fabio Capello.


Mutu a fost convocat de Capello


In meciul de la Viena ar putea juca titular si atacantul român Adrian Mutu, care a fost retinut in lot pentru aceasta partida de antrenorul Fabio Capelo.


Antrenorul torinezilor a convocat pentru aceasta intâlnire urmatorii jucatori: Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Patrick Vieira, Robert Kovaci, Gianluca Pessotto, Zlatan Ibrahimovici, Alessandro Del Piero, Pavel Nedved, Antonio Chimenti, Federico Balzaretti, Mauro German Camoranesi, David Trezeguet, Adrian Mutu, Gianluca Zambrotta, Manuele Blasi, Lilian Thuram, Giuliano Giannichedda, Marcelo Zalayeta, Fabio Cannavaro si Christian Abbiati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS