10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCondescu asteapta scuze de la Timisoara

Condescu asteapta scuze de la Timisoara

Oficialii „pandurilor“ solicita Comisiei de Disciplina a FRF anularea cartonasului rosu primit de Glisca si suspendarea lui Ovidiu Petre


Pe lânga faza din care Glisca a egalat din pozitie regulamentara, in minutul 77 al meciului de la Timisoara, clubul Pandurii Târgu Jiu a pregatit Comisiei de Disciplina a FRF si pe cea in care Ovidiu Petre l-a lovit pe la spate, cu pumnul, pe Aurel Amzucu. Aflat foarte aproape de incident, centralul Marian Salomir a oprit jocul si i-a avertizat verbal pe cei doi fotbalisti, in loc sa-l elimine pe timisorean. „In minutul 45, Ovidiu Petre l-a lovit pe la spate pe Amzucu. I-a aplicat un pumn la creierul mic, acesta a cazut secerat, iar arbitrul Salomir nu i-a aratat nici macar un cartonas galben, desi merita chiar rosu pentru acest gest“, a afirmat presedintele divizionarei A gorjene, Marin Condescu.


Pe baza probei video, acesta solicita comisiei federale suspendarea lui Ovidiu Petre si anularea cartonasului rosu primit de Glisca la Timisoara. „Este un gest incalificabil al lui Ovidiu Petre, care este si jucator de nationala, iar la Glisca nu a fost ofsaid. Nu cerem rejucarea meciului, pentru ca nu este posibil acest lucru, dar vrem macar sa fie anulat cartonasul rosu primit de Glisca, pentru a-l putea folosi in urmatorul meci“, a mai spus Condescu. Astazi, Comisia de Disciplina va lua o decizie, dar exista putine sanse ca demersurile „pandurilor“ sa aiba sorti de izbânda.


Seful gruparii gorjene si-ar fi dorit si ca echipa de pe Bega sa-si ceara scuze pentru modul cum a câstigat partida de sâmbata seara. „Am tot respectul fata de Timisoara si fata de publicul de acolo, dar, din pacate, Poli practic nu a câstigat meciul cu Pandurii. Sunt lucruri triste pe care le spun, pentru ca toti vrem ca echipele de provincie sa concureze cu cele din Bucuresti, dar e clar ca pe noi ne-au batut cei de la Timisoara printr-o frauda si nu prin jocul din teren. Eu inteleg inclusiv starea lor sufleteasca, pentru ca era mare entuziasmul, fiind primul meci al lui Hagi acasa si al lui Craciunescu din postura de director general, dar nu este normal sa câstige in dauna noastra. Puteau sa dea un comunicat dupa meci si sa spuna: «Am câstigat, dar le cerem scuze celor de la Pandurii pentru maniera in care i-am invins»“, a incheiat Condescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS