9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCinci victorii ale craiovenilor

Cinci victorii ale craiovenilor

In etapa a 12-a a campionatului republican de juniori A si B, seria a VI-a, dintre cele zece echipe craiovene angrenate la ambele categorii de vârsta, cinci au iesit invingatoare, iar una a obtinut o remiza. Dintre formatiile aflate sub tutela Consiliului Judetean Dolj, doar una a reusit sa câstige, echipa de juniori B de la Univstiinta Craiova, care s-a impus cu 4-0, la Petrosani, in confruntarea cu Jiul. R. Barbu (’45), Firtulescu (’45) si Bouleanu (’55) au facut 3-0, tabela fiind inchisa peste zece minute de Daniel Palcau, jucator care a „explodat“ de când a ajuns in ograda alb-albastra, marcând de sase ori in ultimele cinci partide. In schimb, juniorii A de la Univstiinta au fost invinsi cu 1-0.


Echipele de juniori ale AJF Dolj, care evolueaza pentru FC Caracal, s-au intors cu trei puncte din confruntarile cu EMC Rovinari, obtinute de juniorii B. Elevii lui Alin Staicu au câstigat cu 3-2, goluri Negret si Dragu (2), in timp ce juniorii A pregatiti de Marian Dobre au pierdut cu 2-1, golul craiovenilor fiind reusit de C. Popescu.


Alte rezultate: juniori A: Pandurii Târgu Jiu – CSJ Stiinta „U“ Craiova 4-1, Minerul Lupeni – „U“ FEFS Craiova 0-6, CSS Universitatea Craiova – Minerul Motru 3-0; juniori B: Pandurii – CSJ Stiinta „U“ Craiova 3-1, Minerul Lupeni – „U“ FEFS Craiova 0-4, CSS „U“ Craiova – Minerul Motru 2-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS