11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Se repeta figura?

FC Caracal – CS Otopeni


• Stadion „Parc“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


FC Caracal: Petre – Nauiu, A. Negrila, Pasare – Mosteanu, S. Popescu, Schinteie, C. Beldeanu (Radulescu), S. Stancu – Baia, A. Luta. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


CS Otopeni: Bobariu – C. Ungureanu, Sandei, D. Ghita – Margarit, Hidisan, Beza, Celpan, S. Pana – Cojocneanu, Bunica. Antrenor: Marian Pana.


• Vor arbitra: S. Tarcea – Fl. Damaschin, G. Dan


• Observatori: Fl. Gitejan, I. Cristea.


Cele doua echipe care se intâlnesc astazi in „Orasul Minunilor“ sunt vecine in clasament, oaspetii (CS Otopeni) fiind pe locul opt, iar gazdele, FC Caracal, pe noua. Oltenii revin acasa dupa un meci pierdut la Ploiesti, dar in care arbitrii au avut un rol hotarâtor. Elevii lui Nae Ungureanu sunt in cantonament de joi, iar ieri au avut o surpriza placuta: au incasat primele pentru victoria din meciul cu Inter Gaz, plus salariile pe octombrie. „Mai avem unele restante la contractele jucatorilor, dar sunt nesemnificative“, a afirmat ieri presedintele executiv al echipei caracalene, Jean Nitulescu. Astazi nu pot fi folositi Vodita si L. Tilihoi (suspendati), iar Militaru, Nicola si Gagiu nu s-au refacut.


Despre partida de astazi, oficialul oltean a spus: „Noi speram ca mâine (astazi – n.r.) sa repetam figura din meciul din sezonul trecut, atunci când i-am invins pe cei de la Otopeni, la ora aceea bucurestenii fiind in cartile promovarii. Meciul insa nu este usor. Cred ca elevii lui Ungureanu pot sa se mobilizeze si sa bifeze cea de-a sasea victorie. Sa avem si noi astfel o vacanta de iarna mai linistita decât cea din sezonul trecut“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS