9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul a invins la Aiud

Gilortul a invins la Aiud

Doua goluri de kinograma ale juniorilor Melita si Patrascoiu au facut posibila prima victorie in deplasare a nou-promovatei Gilortul Tirgu Carbunesti. Gazdele au dominat inceputul jocului, cind portarul Ghituica s-a remarcat prin paradele sale care au pastrat tabela intacta, gorjenii replicind prin Belu, care a marcat in minutul 20 un gol invalidat de brigada de arbitri. Debutul actului secund a fost unul fericit pentru oaspeti, care au deschis scorul prin Melita, cu un sut de pe partea dreapta la coltul lung. Metalul Aiud a egalat dupa o faza fixa, cind Radu a inscris cu capul din careul carbunestenilor. Victoria a fost adusa de colaborarea dintre cei mai buni marcatori ai Gilortului, in ultimul minut de joc. Melita a centrat de pe partea dreapta, iar Patrascoiu a sutat de la aproximativ 20 de metri din vole direct in vinclu. Acum, fotbalistii de la Carbunesti asteapta conducerea sa-si achite datoria, avind de incasat o prima de un milion de lei pentru acest succes.


Derbiul mineresc dintre Matasari si Rovinari a fost transat in minutul 15 de sutul fundasului Gheorghita, care l-a batut pe Hirsu de la 40 de metri, dintr-o lovitura libera. Restul a fost doar o lupta surda a gazdelor pentru egalare si a oaspetilor pentru mentinerea rezultatului. Rovinarenii au primit o farima de ajutor si din partea vremii, ploaia care a cazut pe tot parcursul jocului avantajind oarecum echipa din aparare. Juniorul Tarhat, nascut in 1988, a avut in doua rinduri ocazia sa puna capat sperantelor de egalare ale gazdelor, insa a ratat de fiecare data tinta.


In runda a patra din C6 s-au mai consemnat rezultatele: Oltchim Vilcea – CS Vulcan 2-1, Inter Blaj – Minerul Uricani 2-0, FC II Sibiu – CSM Sebes 1-2, Genessis Brezoi – Sparta Medias 1-2, Inter Petrila – Soda Ocna Mures 3-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS