10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportJuventus are maximum de puncte

Juventus are maximum de puncte

Dupa runda a treia din Serie A, Juventus a devenit singura formatie cu maximum de puncte. Torinezii s-au cam chinuit acasa cu nou-promovata Ascoli, salvarea venind de la simbolul echipei, Alessandro Del Piero, lasat in ultimul timp rezerva de Fabio Capello. Trimis in teren din primul minut, „Pinturichio“ a reusit o „dubla“ prin care Juve a cucerit toate punctele, mai intii din penalti (’15), iar apoi din lovitura libera (’39), Ascoli izbutind sa egaleze in minutul 32, prin Cariello, acesta fiind primul gol incasat de bianconeri in acest sezon.


Cum Ibrahimovici si Trezeguet par intangibili in atac, iar Del Piero a confirmat la prima ocazie acordata, sansele ca Adrian Mutu sa prinda echipa incep sa se diminueze, atacantul român urmarindu-si colegii si in acest joc de pe banca de rezerve.


Dupa acest nou succes, Juventus s-a desprins la cinci puncte de rivala AC Milan, care duminica a fost invinsa de Sampdoria, la Genova, cu 2-1 (Bonazzoli ’38, Tonetto ’58 / Gilardino ’18). In urma torinezilor se afla patru echipe cu sapte puncte, Fiorentina, Lazio, Palermo (fara Paul Codrea) si Livorno, ultima remizind in meciul de inchidere al etapei a treia, 0-0, acasa cu AS Roma, echipa la care Chivu nu a jucat din cauza unei accidentari.


Iata si celelalte rezultate inregistrate in aceasta runda din Serie A: Fiorentina – Udinese 4-2, Siena – Palermo 1-2, Lazio – Treviso 3-1, Reggina – Chievo 1-3, Cagliari – Messina 1-1, Inter – Lecce 3-0, Parma – Empoli 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS