19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra si Craioveanu, lideri in Primera

Contra si Craioveanu, lideri in Primera

Getafe este surpriza acestui inceput de sezon in campionatul spaniol, echipa la care evolueaza Cosmin Contra si Gica Craioveanu devenind, dupa etapa a 3-a, lidera Primerei Divison. Getafe a acumulat sapte puncte in urma succesului de duminica, 4-3 pe terenul lui Alaves, trecind pe primul loc in clasament, la trei puncte de Barcelona si patru de Real Madrid. Belenguer (‘8), Riki (’26, ’38) si Pernia (’49) au punctat pentru victoria oaspetilor, golurile gazdelor venind de la acelasi jucator, Nene (‘6-p, ’13, ’65-p). La Getafe, „Gurita“ a fost integralist, iar Craioveanu doar rezerva.


Deplasarile in orasele marilor rivale au fost cu ghinion pentru granzii campionatului, Barca si Real. Trupa lui Rijkaard s-a intors invinsa de la Madrid, Atletico impunindu-se cu 2-1 in disputa cu campioana Spaniei. Catalanii au marcat repede, prin Eto’o (‘6), dar gazdele au intors rezultatul, F. Torres (’17) si Kezman (’46) aducind prima victorie a gruparii madrilene in acest sezon. In Barcelona, dar pe terenul lui Espanyol, „galacticii“ lui Luxemburgo au suferit a treia infringere consecutiva, dupa cele cu Celta (2-3) si Lyon (0-3), ultima in Liga Campionilor. Real Madrid a pierdut cu 1-0 confruntarea cu a doua echipa a Catalunyei, dupa reusita lui Jarque (’68), intr-un meci pe care „albii“ l-au terminat in inferioritate numerica, Sergio Ramos (’88) si Baptista (’90) fiind eliminati. Dupa trei etape, Realul ocupa locul 15 in clasament, in timp ce Barcelona se afla pe pozitia a noua.


Iata si celelalte rezultate din etapa a 3-a a campionatului spaniol: Valencia – Deportivo 2-2, Celta Vigo – Racing Santander 0-1, Athletic Bilbao – Malaga 1-2, Osasuna – FC Sevilla 1-0, Cadiz – Villarreal 1-1, Betis – Real Zaragoza 0-0, Mallorca – Real Sociedad 5-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU