21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni a cistigat la Monaco

Bölöni a cistigat la Monaco

Revelatia editiei trecute de campionat, Rennes, a avut un inceput dezastruos de sezon cu infringeri umilitoare (0-6 cu Nancy, 0-4 cu Nantes) care o dusesera pe ultimul loc in Premier Division. Incet, incet, trupa lui Ladislau Bölöni si-a revenit, iar duminica, in runda a 7-a, a reusit a treia victorie consecutiva, dupa 3-1 cu Auxerre, etapa trecuta, si 3-1 cu Osasuna, in primul tur al Cupei UEFA. Rennes a dat lovitura chiar pe terenul unei formatii cu pretentii in campionatul francez, AS Monaco, unde elevii lui Bölöni s-au impus cu 2-0, dupa un meci incrincenat in care gazdele au ramas cu doi oameni mai putin, iar, la final, fara antrenor, Deschamps anuntind ca vrea sa demisioneze. Källström a deschis scorul pentru Rennes (’36), in partea secunda monegascul Zikos primind doua „galbene“ intr-un minut, fiind eliminat (’55). Gourcuff a facut apoi 2-0 (’59), Monaco evoluind din minutul 66 si fara Squillaci, iar Rennes a urcat pe locul 12 in clasament, cu noua puncte.


Nici in aceasta etapa nu a fost loc pentru Claudiu Keseru, internationalul român de tineret raminind doar rezerva la victoria de pe teren propriu a lui Nantes, 2-0 cu Toulouse, gratie „dublei“ lui Diallo (’17, ’32). Dupa aceasta victorie, „canarii“, cu 11 puncte, au ajuns pe locul al optulea al ierahiei conduse de campioana Olympique Lyon, care, dupa remiza de la Bordeaux (1-1), a acumulat 17 puncte.


Iata si celelalte rezultate consemnate in runda a 7-a a campionatului francez: Le Mans – Sochaux 2-1, Lille – Nice 4-0, Nancy – Metz 1-1, Saint Etienne – PSG 3-0, Strasbourg – Lens 1-1, Auxerre – Ajaccio 2-0, Marseille – Troyes 2-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS