14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii s-au intors cu zece medalii

Craiovenii s-au intors cu zece medalii

Sportivii de la CSM „U“ Craiova s-au comportat foarte bine la Campionatele Balcanice de atletism rezervate seniorilor, care au avut loc la sfirsitul saptaminii trecute, la Novi Sad. Acestia s-au intors din Serbia-Muntenegru cu sapte medalii, dintre care doua de aur, patru de argint si una de bronz. Acestora li s-au adaugat alte trei medalii obtinute de cele doua atlete de la CS Olimpic Sport Craiova, Corina Dumbravean si Simona Barcau, pregatite de Eleodor Rosca.


Dupa rezultatele excelente de la CE de tineret de la Erfurt, Marius Ionescu si-a demonstrat valoarea si in confruntarea cu omologii din Balcani, terminind primul cursa de 5.000 m, cu timpul de 14 minute si doua secunde. Si Claudia Colita s-a clasat pe primul loc la 3.000 m obstacole, distanta parcursa in zece minute si opt secunde. Pe a doua treapta a podiumului au urcat Cosmin Sorescu (ciocan – 72,21 m), Ionut Vadeanu (400 m garduri – 51 de secunde si 99 de sutimi), Ileana Brindusoiu (disc – 55,47 m) si Liliana Popescu (stafeta 4×400 m), ultima obtinind si bronzul in proba de 400 m (55 de secunde si 4 sutimi).


La rindul lor, Dumbravean a triumfat in probele de 800 si 1.500 metri, in timp ce Barcau si-a trecut in palmares argintul in concursul de stafeta 4×400 m.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU