9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClitnovich si Mitchel se fac olteni?

Clitnovich si Mitchel se fac olteni?

La antrenamentul de marti dupa amiaza al Universitatii a participat si Lucian Pirvu, fost jucator al Extensivului, in prezent la OFI Creta. Atacantul oltean este in vacanta si a solicitat, ca si Gusti Calin, permisiunea de a se antrena cu Universitatea. De altfel, Lucian Pirvu este inca sub contract cu OFI Creta, asa ca orice speculatie pe tema unei eventuale legitimari la echipa alb-albastra nu isi are rostul.


Ca noutati si posibili jucatori sub culorile Universitatii ar putea fi cei doi australieni chemati in România de patronul oltenilor: Daniel Clitnovich si John Mitchell. Acestia sint asteptati astazi, la Otopeni, iar de miine ar putea intra in programul de pregatire al Universitatii. Mitchell, fundas central, 21 de ani, a jucat ultima oara in prima liga din Tara Cangurilor. El este un fost component al echipei nationale de tineret. Clitnovich, al carui tata este de origine româna, este cunoscut oltenilor din sezonul 2002/2003, atunci cind a fost adus in Banie. Chiar de ziua de nastere – este nascut in 8 iulie 1982 -, Daniel va participa, dupa toate probabilitatile, la primul antrenament sub comanda lui Ovidiu Stinga. Cei doi australieni ajung la Universitatea prin intermediul unui român stabilit in australia, Dan Stalinescu, prieten al impresarului FIFA Marcel Popescu.


In privinta legitimarii celor doi australieni, decizia va fi luata doar dupa ce antrenorul Ovidiu Stinga isi va da acordul, Clitnovich si Mitchel fiind considerati in probe. Prin aducerea acestor doi australieni, campania de achizitii a Universitatii nu s-a incheiat, oficialii olteni avind si alte nume in vizor, iar cu unii se negociaza de ceva vreme. Un oficial al oltenilor s-a exprimat intr-un cerc de apropiati: „Negociem cu fotbalisti cunoscuti din România, dar ni se cer preturi piperate, chiar exagerat de piperate. Oricum, nu abandonam, continuam discutiile si asteptam sa vedem ce se poate achizitiona“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS