11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu s-a oprit in turul doi la Sankt Poelten

Hanescu s-a oprit in turul doi la Sankt Poelten

Tenismanul român Victor Hanescu a parasit turneul de la Sankt Poelten (Austria), dotat cu premii in valoare totala de 323.250 de euro, dupa ce a fost eliminat in optimile de finala (turul secund). Hanescu trecuse in runda inaugurala de cehul Jan Hernych, pe care il invinsese in trei seturi, 4-6, 6-1, 6-3, dar nu a mai fost la fel de inspirat si in fata germanului Michael Kohlmann. Jucatorul venit din calificari s-a impus dupa trei seturi, cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6, si l-a trimis pe român acasa. Victor Hanescu nu s-a intors insa cu mina goala din Austria, el primind 3 puncte in clasamentul ATP si un cec de 5.300 de euro, pentru ca a trecut de primul tur al competitiei.


In schimb, Razvan Sabau continua cursa la turneul Challenger de la Budapesta dotat cu premii in valoare totala de 21.250 de euro, unde a ajuns in semifinale. Considerat al patrulea favorit al competitiei, Sabau s-a impus in sferturi, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-4, in fata slovacului Victor Bruthans, cap de serie numarul sase. In penultimul act al turneului, jucatorul român il va avea ca adversar pe favoritul numarul 1 al intrecerii, spaniolul Oscar Hernandez, care a trecut in runda precedenta, cu 7-6, 7-5, de portughezul Leonardo Tavares.


In proba de dublu, perechea Florin Mergea / Adrian Ungur a fost invinsa in sferturile de finala de tandemul sirb Janko Tipsarevic / Darko Madjarovski, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS