9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDaum ar putea fi demis

Daum ar putea fi demis

Tehnicianul german al echipei campioane a Turciei, Christoph Daum, a pierdut sustinerea conducatorilor lui Fenerbahce dupa usturatoarea infringere in fata rivalilor de la Galatasaray in finala Cupei. Victoria categorica a echipei lui Hagi, 5-1, ar putea grabi sfirsitul lui Daum la cirma galben-albastrilor, un posibil inlocuitor al sau fiind francezul Paul Le Guen, antrenorul care a cistigat titlul in Franta cu Olimpique Lyon. Acesta din urma a anuntat la inceputul saptaminii ca va renunta la finalul sezonului la functia de antrenor al echipei lyoneze si ca doreste sa incerce o noua experienta.


„Nu mai exista credit pentru Daum“, titreaza cotidianul turc Milliyet, care precizeaza ca responsabilii clubului Fenerbahce au inceput demersurile pentru aducerea tehnicianului francez. Christoph Daum semnase in 2003 un contract pe trei ani cu formatia din Istanbul. Sub conducerea sa, Fener a cistigat titlul de campioana a Turciei in sezonul trecut, iar in prezent ocupa prima pozitie in clasament cu 77 de puncte, cu patru mai mult decit Galatasaray. Cu toate acestea, Gica Hagi se poate considera „nasul“ lui Daum, pe care l-a invins in ambele confruntari de pina acum, 1-0 in campionat si 5-1 in finala Cupei, disputa decisiva urmind sa aiba loc saptamina viitoare, cind meciul direct va decide cistigatoarea titlului.


De altfel, Hagi a afirmat dupa cucerirea Cupei Turciei ca vrea si titlul in acest sezon. „Cred ca daca vom obtine noua puncte in ultimele trei etape vom cistiga titlul. Acum sint fericit ca un om care si-a facut bine treaba. Am cistigat Cupa pentru prima data dupa cinci ani si cred ca avem inca mari sanse la titlu. Insa o sa dorm mai linistit daca vom cistiga si campionatul“, au fost cuvintele „Regelui“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS