17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNetoiu nu mai ia Universitatea Craiova

Netoiu nu mai ia Universitatea Craiova

Prin intermediul unor persoane din anturajul sau, Gigi Netoiu a anuntat ieri, la prinz, ca nu mai preia Universitatea Craiova. Desi la conferinta de presa de duminica a spus ca va ceda echipa gratis primului investitor serios, Dinel Staicu nu si-a respectat promisiunea, ba, mai mult, i-a pus nenumarate conditii lui Netoiu, dorind parca sa-l determine pe acesta sa renunte la oferta.


La negocieri, Dinel a cerut pentru Universitatea 1,5 milioane de euro sau 800 de mii de euro plus jucatorii Guso, Daouda, Moti, Plesan si I. Iordache. Netoiu a fost de acord cu conditiile lui Dinel, raminind doar sa se hotarasca pe care dintre cele doua variante le alege.


Ieri-dimineata, Staicu s-a razgindit si i-a spus lui Netoiu ca nu-i mai vinde echipa. Foarte enervat, Netoiu i-a suna pe citiva dintre suporterii Universitatii si i-a anuntat ca a renuntat la ideea preluarii echipei. „Comandatul“ a dezvaluit ca era pregatit sa mearga astazi, la Cluj, cu 50.000 de dolari, pentru a-i premia pe alb-albastri in cazul unui rezultat favorabil cu CFR Cluj.


Ce l-a facut pe Staicu sa se razgindeasca in privinta cedarii echipei lui Netoiu nu putem decit presupune, actualul patron al Universitatii fiind recunoscut pentru inconsecventa sa in idei si actiuni. Se pare totusi ca Dinel a cedat rugamintilor prietenului sau Adrian Mititelu, caruia i-a promis ca ii va da echipa, chiar daca acesta din urma nu o poate sustine in prima liga. Staicu sustine insa ca nu-i mai cedeaza echipa lui Netoiu deoarece acesta dorea sa-i dea banii dupa incheierea sezonului. „L-am anuntat pe Constantin Mitrita sa-i transmita lui Netoiu ca nu sint de acord sa-i dau dezlegarile in alb pentru Plesan si ceilalti jucatori, iar el sa dea banii la vara. Cu ce garanteaza? Sa vina cu banii si ii dau echipa. Eu nu sint dispus sa mai finantez si astept cumparatori. Echipa este de vinzare“, a spus Dinel.


Poetul Mircea Dinescu, cel care l-a insotit pe Netoiu la discutiile de joi, de la primarie, a spus ieri ca nu s-a implicat in negocierile dintre Dinel si „Comandant“. „Eu mi-am facut datoria, i-am aranjat lui Netoiu la primarie si l-am impacat cu fanii. Am incercat sa detensionez nevroza colectiva a judetului. La negocierile cu Dinel nu particip. Fotbalul nu e lumea mea“, a spus Mircea Dinescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU