9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Vintilescu nu va juca in meciul cu Dacia Mioveni

Sorin Vintilescu nu va juca in meciul cu Dacia Mioveni

Dupa ce rezervele „pandurilor“ au remizat marti cu divizionara C CSM Rimnicu Vilcea, ieri a fost rindul titularilor sa sustina un joc de pregatire pe „Municipal“. Adversara a fost o grupa de juniori a clubului pregatita de Ion Radulescu, care a avut intre buturi, pe rind, ambii portari ai divizionarei B, Balaet si Lung. Jocul a fost la discretia elevilor lui Sandoi, remarcindu-se paradele celor doi portari. Tehnicianul tirgujienilor a folosit acelasi unsprezece ca in ultima partida de campionat cu Lung – C. Popescu, Bogoi, Radoi, Trofin – Popete, Vancea, Buia, Ursu – Stefan, Ilie, iar daca nu va aparea vreo accidentare de ultima ora, aceiasi fotbalisti sint favoriti pentru postul de titular si in meciul cu Dacia Mioveni. In acelasi timp, „rezervele“ au efectuat un antrenament pe terenul III sub comanda preparatorului fizic, Ion Bura. Dupa jocul scoala, citiva fotbalisti de la Pandurii au ramas pe teren pentru a efectua exercitii de recuperare.


Vicepresedintele Viorel Temelescu, prezent la antrenament, i-a propus, in gluma, antrenorului Emil Sandoi sa-l bage citeva minute in partida cu Dacia Mioveni si pe capitanul „pandurilor“, Sorin Vintilescu, care se pregatea separat pe marginea terenului pentru a se recupera dupa accidentarea suferita la genunchi. Tehnicianul i-a raspuns serios ca nu vrea sa riste o recidiva, astfel ca golgheterul gorjenilor nu va reveni pe teren in partida de simbata. „Interventia“ vicepresedintelui la Sandoi a fost taxata si de Vintilescu, care i-a spus ca nu vrea sa joace cu pile, ci numai daca merita.


Condescu vrea sa taie gardul


Preocupat de vizibilitatea spectatorilor de pe primele rinduri de la tribuna I, presedintele Marin Condescu doreste sa taie din gardul imprejmuitor si sa modifice tunelul de acces la teren, pentru ca suporterii sa poata viziona in conditii optime partida. Cum regulamentul de organizare a meciurilor interzice ca gardul imprejumuitor sa fie mai mic de 2,20 m, intentia lui Condescu nu se poate finaliza decit daca gardurile metalice vor fi inlocuite cu unele din plastic transparent. Cu pasajul de acces spre teren, solutia este mai simpla dar costisitoare, un tunel tip burduf costind vreo 550 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS