9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGanea a scapat de proces

Ganea a scapat de proces

Conducatorii gruparii Celtic Glasgow au comunicat ca fundasul scotian John Kennedy, care
s-a accidentat grav la genunchi dupa un duel cu Ionel Ganea in meciul amical Scotia – România, scor 1-2, din martie 2004, va reveni pe gazon cel mai devreme la inceputul sezonului urmator. Kennedy nu va mai avea nevoie de a patra interventie chirurgicala la genunchiul sting.


Medicul formatiei scotiene, Roddy Macdonald, a spus ca John Kennedy „l-a incintat“ pe specialistul Richard Steadman, care a constatat ca nu este nevoie de o noua operatie. „Piciorul are destula stabilitate pentru ca John sa poata incepe in curind recuperarea“, a comentat Macdonald. Doctorul echipei Celtic a precizat ca jucatorul, aflat in SUA, va mai lucra patru-cinci zile impreuna cu o echipa de fizio-terapeuti, dupa care va reveni in Scotia pentru a incepe procesul de recuperare.


John Kennedy, de 21 de ani, care a debutat in nationala Scotiei chiar in meciul cu România, a suferit o ruptura a ligamentelor incrucisate si laterale ale genunchiului sting, in urma faultului dur al lui Ganea, fiind operat de trei ori pina in prezent. Kennedy declarase ca l-ar putea da in judecata pe Ionel Ganea daca nu va mai putea juca fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS