10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBastina se gindeste sa renunte la fotbal

Bastina se gindeste sa renunte la fotbal

Clubul Universitatea Craiova a anuntat ieri ca a reziliat, de comun acord, contractul cu jucatorul Eugen Bastina. Venit in vara anului trecut de la Zimbru Chisinau, Bastina s-a accidentat si a jucat doar doua meciuri pentru Universitatea, in tur, cu „Poli“ Iasi si la Gloria Bistrita. Mijlocasul de 32 de ani a efectuat pregatirea de iarna la Predeal, dar s-a accidentat din nou in meciul amical cu CSM Rimnicu Vilcea, revenirea sa pe gazon fiind prevazuta pentru aprilie.


„Viata merge inainte atit pentru mine, cit si pentru Universitatea. In aceast moment nu stiu ce voi face. Deocamdata sint casnic si este posibil sa ma las de fotbal“, a afirmat ieri Bastina, vizibil bulversat de despartirea de clubul craiovean.


Chiar daca contractul s-a reziliat de comun acord, Bastina nu se astepta ca Universitatea sa se dispenseze de el intr-un moment in care nu avea posibilitatea sa-si continue activitatea. „S-au intimplat prea multe in ultimele 24 de ore, asa ca trebuie sa-mi revin. Ce oferta sa am daca eu nu am mai jucat de mult timp? O sa revin pe 5 martie pe stadion, dar numai ca sa privesc meciurile“, a spus Bastina, adus in Banie la initiativa lui Mircea Rednic.


In prezent, singurul jucator adus de „Puriu“ care a ramas la Universitatea este Lucian Dobre. Pe rind, Paduret, Rubenilson, Gane, Mongu, M. Ilie, Frunza, Hoban, Jovanovic si Bastina au parasit clubul craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS