17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSurpriza, a revenit Calin!

Surpriza, a revenit Calin!

La ultimul antrenament inainte de plecarea spre Turcia, Badea l-a avut la dispozitie si pe Augustin Calin. Desi nu a efectuat pregatirea montana cu lotul craiovean, „Lentini“ a fost luat in Antalya, Badea precizind ca revenirea mijlocasului de 31 de ani la Stiinta se afla in faza de discutii. „Mereu mi-am dorit sa ma intorc acasa, dar nu depinde de mine daca voi juca la Universitatea din nou“, a spus Gusti, care ultima data a evoluat la Otelul Galati.


Lotul Universitatii deplasat in Antalya cuprinde 24 de jucatori: Guso, Banica, L. Dobre, Buhus, M. Iordache, Preda, Bordeanu, Curteanu, Papura, Moti, Jovanovic, Daouda, Murgan, Feleaga, Dananae, Vigariu, Bundea, Plesan, Bundea, Lutu, I. Iordache, Calin, Stoianof, Borbely si Dragan.


Mijlocasul venit in probe joi, Mihnea Ivan, se va pregati cu echipa-satelit, care va ocupa incepind de luni, pentru zece zile, cantonamentul din Lunca Jiului. Mihnea Ivan are 20 de ani, este mijlocas stinga, a evoluat la Olimpia Satu Mare, dar si la echipa elvetiana Young Boys Berna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS